Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

2 077 490 Kč

  • 2 911 Kč za m²
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Michala Kofláková

9 116 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Základní informace

Cena nezahrnuje Provize
ID nemovitosti 9921293
Plocha pozemku 717 m²
Zdroje vody Veřejný vodovod
Datum vložení před měsícem
Plocha zastavěná 717 m²
Konstrukce Jiná
Vlastnictví soukromé
Patro 1.

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji atraktivní stavební pozemek o velikosti 717 m2, nacházející se v malebném městečku Svetvinčenat v Istrijské župě, Chorvatsko. Tento pozemek je ideální volbou pro ty, kteří sní o vlastním domě v srdci Istrije, obklopeni nádhernou přírodou a klidným prostředím.

Pozemek se nachází na jihozápadní orientaci a nabízí krásný výhled na okolní krajinu, což z něj činí ideální místo pro výstavbu rodinného domu nebo rekreačního objektu. Přístup k pozemku je zajištěn dobře udržovanou asfaltovou cestou, což značně usnadňuje dostupnost.

Veškeré inženýrské sítě jsou k dispozici v bezprostřední blízkosti pozemku, včetně veřejného vodovodu a elektrické přípojky, což zjednodušuje přípravné práce před samotnou výstavbou. Tento pozemek představuje vynikající příležitost pro investici, díky rychle rostoucí popularitě této lokality.

Svetvinčenat je známý svým historickým šarmem a bohatým kulturním dědictvím, včetně dobře dochovaného středověkého hradu a několika starobylých kostelů. Město také hostí řadu kulturních a gastronomických akcí, které obohacují život jak místních obyvatel, tak návštěvníků.

Pozemek je k dispozici pro okamžité převzetí a je v osobním vlastnictví, což značně zjednodušuje proces koupě. Tato oblast je zároveň klasifikována jako vodní plocha a přírodní oblast podle územního plánu, což zajišťuje, že okolní prostředí zůstane zachováno pro budoucí generace.

Cena pozemku je stanovena na 83 000 EUR, což je velice příznivé vzhledem k nabízené lokalitě a potenciálu, který pozemek nabízí. Nabídka je přístupná veřejnosti a zájemci mohou o pozemek projevit zájem prostřednictvím přiloženého kódu nemovitosti "101200-234".

Nezmeškejte unikátní příležitost vlastnit pozemek v této žádané oblasti Istrije, který nabízí jak soukromí a klid, tak snadný přístup ke kulturnímu a společenskému dění v regionu. Pro více informací nebo pro zajištění prohlídky prosím neváhejte kontaktovat naši kancelář. Těšíme se na vaši návštěvu a jsme připraveni vám pomoci s vašimi plány na výstavbu snů.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Michala Kofláková
Michala Kofláková
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Michala Kofláková
Michala Kofláková
Telefon zobrazit telefon

Podobné nemovitosti