Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

11 313 560 Kč

  • 6 558 Kč za m²
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Michala Kofláková

49 643 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Základní informace

Cena nezahrnuje Provize
Datum vložení před měsícem
Plocha zastavěná 1 733 m²
Konstrukce Jiná
Vlastnictví soukromé
Patro 1.
ID nemovitosti 9975477
Plocha pozemku 1 733 m²

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji atraktivní stavební pozemek o rozloze 1733 m2, nacházející se v malebné oblasti města Poreč, které je součástí Istrijské župy v Chorvatsku. Pozemek je situován v klidné části s krásným výhledem a je obzvláště slunný, což představuje ideální místo pro výstavbu vašeho nového domova nebo rekreačního objektu.

Tento pozemek je určen především pro stavební účely, což umožňuje budoucímu majiteli realizovat zde svůj vysněný projekt v souladu s místními regulačními plány, které preferují zachování přírodního charakteru a vodních ploch. Čistá příroda a otevřený prostor bez balkónu a terasy zaručuje nejen klid a odpočinek, ale i dostatek soukromí.

Cena pozemku je stanovena na 452 000 eur. Vzhledem k tomu, že je pozemek okamžitě volný, nový majitel může ihned začít s plánováním a přípravou stavby. Pozemek je ve fázi, kdy je připraven k zahájení stavebních prací, což je ideální pro ty, kdo chtějí svůj projekt realizovat bez zbytečného odkladu.

Poloha pozemku ve městě Poreč, které je známé svou historií a krásnými plážemi, nabízí mnoho možností pro volnočasové aktivity a turistický ruch. Dostupnost dopravy je zde sice omezená, ale vzhledem k charakteru lokality je to spíše výhoda, která podtrhuje klidné prostředí, ideální pro odpočinek a relaxaci.

Majetkové právo k pozemku je osobní, což zjednodušuje převod vlastnictví a minimalizuje potenciální právní komplikace. Poreč a jeho okolí nabízejí vynikající investiční a životní příležitosti, ať už hledáte místo pro trvalé bydlení, nebo místo, kam se můžete pravidelně vracet za odpočinkem a rekreací.

S ohledem na jižní a západní orientaci pozemku můžete očekávat optimální sluneční svit během celého dne, což je obzvláště výhodné pro ty, kdo plánují využití solární energie nebo jednoduše preferují jasný a světlý prostor.

V případě zájmu neváhejte kontaktovat našeho realitního makléře (ID makléře: 225de41a-a443-4c3d-9c4a-02a7ba015f7a), který vám poskytne veškeré potřebné informace a pomůže vám s celým procesem koupě tohoto jedinečného pozemku. Těšíme se na vaši návštěvu a věříme, že lokalita i samotný pozemek vás osloví stejně jako mnoho našich spokojených klientů, kteří zde již našli své ideální místo pro život.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Michala Kofláková
Michala Kofláková
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Michala Kofláková
Michala Kofláková
Telefon zobrazit telefon

Podobné nemovitosti