Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

10 512 600 Kč

  • 3 128 Kč za m²
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Michala Kofláková

46 129 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Základní informace

Cena nezahrnuje Provize
ID nemovitosti 10001839
Plocha pozemku 3 376 m²
Zdroje vody Veřejný vodovod
Datum vložení před měsícem
Plocha zastavěná 3 376 m²
Konstrukce Jiná
Vlastnictví soukromé
Patro 1.

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji atraktivní pozemek v malebné lokalitě Tinjan v Istrijské župě, Chorvatsko. Tento exkluzivní pozemek o celkové rozloze 3 376 m2 je ideálním místem pro stavbu vašeho vysněného domova. Pozemek je již zařazený do stavební zóny, což umožňuje okamžité zahájení výstavby.

Pozemek je umístěn v krásné přírodní oblasti, nabízí úchvatný výhled a je obklopený čistou a svěží přírodou. Díky své jihozápadní orientaci je zde zaručen dostatek slunečního světla po celý den, což vytváří ideální podmínky pro pohodové bydlení nebo odpočinek.

Cena pozemku je stanovena na 420 000 eur. Pozemek je volný k okamžitému předání novému majiteli, což je ideální pro ty, kteří chtějí rychle začít realizovat své plány. Veškerá infrastruktura je částečně připravena – v blízkosti pozemku se nachází veřejný vodovod a asfaltová cesta zajišťuje snadný a bezpečný přístup k pozemku.

Tinjan, obec známá svými kulturními tradicemi a krásnou přírodou, je přívětivé a klidné místo, které je přesto snadno dostupné z větších měst. Vzdálenost do Poreče a dalších turisticky atraktivních lokalit je ideální pro ty, kdo hledají klid mimo ruch turistických center, ale s možností rychlého spojení s moderními službami a zábavou.

Bezpečnost prostředí je zaručena dobrou dostupností a v blízkosti se nenachází žádné výrazné zdroje hluku či znečištění, což dodává lokalitě na atraktivitě a obyvatelnosti. Pozemek je tedy výjimečný svým umístěním, okolím i potenciálem, který nabízí.

Pro vaši pohodu a bezpečnost, elektřina je dostupná přímo na pozemku a údolní lokalita poskytuje krásný výhled do okolí. I když pozemek nenabízí balkon či terasu, jeho rozlehlost a umístění dává potenciál pro venkovní posezení a další prvky zahrady podle vlastních představ.

Neváhejte se na nás obrátit pro více informací o této jedinečné nabídce v Tinjanu. Tento pozemek představuje skvělou investici do budoucnosti s možností realizovat stavbu, která bude odpovídat vašim snům.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Michala Kofláková
Michala Kofláková
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Michala Kofláková
Michala Kofláková
Telefon zobrazit telefon

Podobné nemovitosti