Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

3 362 280 Kč

  • 4 778 Kč za m²
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Michala Kofláková

14 754 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Základní informace

Cena nezahrnuje Provize
ID nemovitosti 10004275
Plocha pozemku 707 m²
Zdroje vody Veřejný vodovod
Datum vložení před měsícem
Plocha zastavěná 707 m²
Konstrukce Jiná
Vlastnictví soukromé
Patro 1.

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji atraktivní pozemek o rozloze 707 m2, situovaný v malebné oblasti Tinjanu v Istrijské župě, Chorvatsko. Tento pozemek je ideálním místem pro stavbu vlastního domova nebo rekreačního objektu, s krásným výhledem na okolní přírodu, což poskytuje dokonalé soukromí pro váš nový domov.

Pozemek je plně připraven k okamžité výstavbě, s veškerými nutnými přípojkami včetně elektrické energie a veřejného vodovodu, což značně usnadňuje a urychluje realizaci stavebního projektu. Díky své výhodné poloze nabízí pozemek snadný přístup po asfaltové silnici, která zajistí pohodlnou dostupnost jak pro osobní, tak pro nákladní dopravu.

Co se týče urbanistického plánování, pozemek spadá do oblasti, kde je možné využití primárně pro vodní plochy a přírodu, což garantuje zachování přírodního charakteru okolí i do budoucna. Tento parametr je zárukou, že vaše investice do pozemku bude chráněna před nevhodným zásahem a vaše přírodní oáza zůstane nedotčena.

Pozemek nenabízí terasu ani balkon, jelikož se jedná o nezastavěné staveniště, avšak tato nevýhoda je plně kompenzována možností navrhnout jakýkoliv typ exteriéru dle vlastních představ. Taktéž dle informací od majitelů nejsou povoleny domácí mazlíčci na pozemku a parkování je možné pouze mimo parcelu, což může být vyřešeno zřízením vlastních parkovacích míst.

Město Tinjan, kde se pozemek nachází, je známé svou klidnou atmosférou a přátelskou komunitou. Tinjan je také snadno dostupný z větších měst a turistických destinací v Istrii, což činí tuto lokalitu ještě atraktivnější jak pro trvalé bydlení, tak pro sezónní pobyt.

Cena pozemku je stanovena na 134 330 EUR, což odpovídá celkové ceně za nemovitost. Tento pozemek představuje výjimečnou investiční příležitost pro ty, kdo hledají místo pro realizaci svých stavebních plánů v krásné a klidné oblasti Chorvatska.

Pro další informace a závaznou prohlídku pozemku se neváhejte obrátit na makléře s číslem licence 225de41a-a443-4c3d-9c4a-02a7ba015f7a, který vám rád poskytne veškeré potřebné detaily a pomůže s celým procesem koupě. Těšíme se na vaši návštěvu a případnou spolupráci.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Michala Kofláková
Michala Kofláková
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Michala Kofláková
Michala Kofláková
Telefon zobrazit telefon

Podobné nemovitosti