Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

3 224 365 Kč

  • 4 778 Kč za m²
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Michala Kofláková

14 148 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Základní informace

Cena nezahrnuje Provize
ID nemovitosti 10004305
Plocha pozemku 678 m²
Zdroje vody Veřejný vodovod
Datum vložení před měsícem
Plocha zastavěná 678 m²
Konstrukce Jiná
Vlastnictví soukromé
Patro 1.

Popis nemovitosti

Pozemek k prodeji v idylickém Tinjanu, Istrijská župa, Chorvatsko, nabízí exkluzivní příležitost pro každého, kdo si přeje investovat do vlastního kousku ráje v této oblíbené oblasti. S rozlohou 678 m2 tento stavební pozemek poskytuje dostatečný prostor pro realizaci rodinného domu či rekreačního sídla dle individuálních představ kupujícího.

Jde o atraktivní lokalitu zvanou Tinjan, která je známá svou klidnou atmosférou a příjemným okolím, což je přesně to, co potřebujete pro odpočinek od hektického městského života. Tinjan je znám svými tradicemi a kulinářskými specialitami, což dělá z této lokality nejen skvělé místo pro život, ale i pro výlety a gastronomické zážitky.

Pozemek je přístupný přes asfaltovou cestu, což usnadňuje logistiku při stavbě i běžné využití. Elektrická přípojka je dostupná na hranici pozemku, což eliminuje potřebné investice do další infrastruktury. Dále, s veřejným zdrojem vody, je pozemek ideálně připravený pro výstavbu bez nutnosti dalších zásadních úprav.

Lokalita nabízí nádherný výhled na okolní přírodu, který je neocenitelný zejména během západu slunce, kdy se celá oblast zahalí do zlatavého svitu. Tento poskytuje skvělé pozadí pro večerní posezení s rodinou a přáteli.

Za cenu 128 820 EUR je tento pozemek dostupný včetně osobního vlastnictví a je volný k okamžitému převzetí novým majitelem. Bez zbytečných průtahů lze ihned začít s plánováním a realizací stavebního projektu.

Nakonec, je důležité zdůraznit, že pozemek se nachází v oblasti, která je územním plánem určena jako vodní plocha a přírodní oblast, což zaručuje, že dojde k zachování přírodního charakteru okolí i v budoucnu.

Vzhledem k těmto vlastnostem je pozemek v Tinjanu ideálním místem pro ty, kdo hledají klidné a přírodně krásné místo pro svůj nový domov nebo rekreační útočiště. Nabízí perfektní kombinaci přírodních krás, dostupnosti a připravenosti pro rozvoj, což jsou klíčové aspekty pro životní prostředí ideální pro rodinné i rekreační bydlení.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Michala Kofláková
Michala Kofláková
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Michala Kofláková
Michala Kofláková
Telefon zobrazit telefon

Podobné nemovitosti