Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

742 182 EUR

E

Nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Michala Kofláková

81 514 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Základní informace

Cena nezahrnuje Provize
Konstrukce Jiná
ID nemovitosti 9976399
Stav nemovitosti Novostavba
Patro 2.
Kanalizace Veřejná kanalizace
Balkóny Balkon, Terasa
Datum vložení před 21 dny
Plocha obytná 1 m²
Energetická náročnost E - Nehospodárná
Zdroje vody Veřejný vodovod
Inženýrské sítě Telefon, Internet
Vlastnictví soukromé
Plocha užitná 1 m²

Popis nemovitosti

Hledáte ideální místo pro život nebo investici? Právě na trhu se objevuje exkluzivní apartmán ve vyhledávané lokalitě Novigradu v Istrijské župě, Chorvatsko. Tento moderní byt se nachází v novostavbě s plánovaným dokončením v roce 2025, poskytující prémiové bydlení se všemi moderními vymoženostmi.

Apartmán se pyšní úžitkovou plochou 1 m2, velkorysou obytnou plochou 1 m2 a celkovou plochou 3 m2, což zahrnuje také sklep. K dispozici je také balkón o rozloze 8,29 m2 a prostorná terasa o velikosti 29,74 m2, které nabízí úchvatné výhledy a dostatek prostoru pro relaxaci či společenské aktivity.

Byt se nachází na 2. patře trojpatrové budovy a je snadno dostupný výtahem, což zaručuje komfortní a pohodlné bydlení. Objekt disponuje čtyřmi pokoji plus jedním navíc, což poskytuje dostatek prostoru pro velkou rodinu nebo pro vaše hosty. Celková cena bytu je stanovena na 742 182 EUR.

Co se týče vybavenosti, byt má internetové připojení ADSL, telefonní přípojku a moderní klimatizaci zajišťující pohodlnou regulaci teploty po celý rok. Vytápění je řešeno prostřednictvím klimatizace, která je efektivní a ekonomická. Bezpečnost je zajištěna alarmem, satelitním TV a portafonem.

V blízkosti bytu se můžete těšit na krásné výhledy a množství slunečního světla. Přestože nemá vyhrazené parkovací místo, lokalita nabízí výbornou dostupnost veřejné dopravy a v blízkosti se nachází veřejné parkoviště.

Byt je součástí projektu, který zdůrazňuje respekt k přírodě a vodním plochám, neboť využívá materiály, které jsou v souladu s okolní přírodou a zároveň nabízí moderní bydlení ve vysokém standardu. Každý detail byl navržen tak, aby poskytoval maximální pohodlí a funkčnost s ohledem na udržitelnost.

Nemovitost je ihned k dispozici a je možné ji volně prohlížet. Pokud hledáte luxusní bydlení s vynikajícími výhledy, moderním vybavením a v atraktivní lokalitě, tento byt by rozhodně měl být na vašem seznamu. Kontaktujte realitního makléře a domluvte si prohlídku tohoto jedinečného bytu, který splní všechny vaše představy o dokonalém domově.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Michala Kofláková
Michala Kofláková
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Michala Kofláková
Michala Kofláková
Telefon zobrazit telefon