Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

535 000 EUR

E

Nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Michala Kofláková

58 759 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Základní informace

Cena nezahrnuje Provize
Datum vložení před měsícem
Plocha pozemku 107 m²
Patro 1.
Konstrukce Jiná
Vlastnictví soukromé
Plocha obytná 1 m²
Energetická náročnost E - Nehospodárná
ID nemovitosti 1071787
Stav nemovitosti Po rekonstrukci
Plocha užitná 1 m²

Popis nemovitosti

Na prodej nabízíme atraktivní, nedávno po rekonstrukci byt v žádané lokalitě Splitsko-dalmatinské župy, přesněji ve městě Split. Byt se nachází v osobním vlastnictví a jeho celková obytná plocha činí 1 m2, zatímco celková plocha parcely je 107 m2. Skladovací prostory mají rozlohu 4 m2. Dispozice bytu je jiná než standardní, ale nabízí čtyři pokoje a je vyznačen energetickým štítkem třídy E, což znamená, že bude nutné počítat s vyššími náklady na energie.

Nemovitost byla postavena v roce 2020 a nyní je po důkladné rekonstrukci, díky čemuž je ihned k dispozici k nastěhování. Cena bytu je stanovena na 460000 eur, což je atraktivní nabídka vzhledem k lokalitě a stavu nemovitosti.

Byt neposkytuje balkón ani terasu, což může být pro někoho omezením, nicméně jeho umístění ve městě nabízí výbornou dostupnost veškeré občanské vybavenosti. Dále je nutné poznamenat, že byt není vhodný pro chov domácích zvířat.

Co se týče materiálů, byt je vybudován z kombinace různých materiálů, což mu dodává unikátní charakter. Přestože byt není vybaven moderními domácími spotřebiči (seznam spotřebičů je prázdný), nový majitel má možnost vybavit byt podle vlastních představ a potřeb.

Parkování u bytu není zajistěno, neboť v seznamu parkovacích možností je uvedeno „žádné“, což je však v centru města Split poměrně obvyklé. K bytu bohužel také není k dispozici žádné vyhrazené bezpečnostní vybavení či doprovodné služby, které by zvýšily jeho funkčnost či bezpečnost.

Přesto, že apartmán neposkytuje některé venkovní prvky jako balkón či terasu, místní klima a kultura umožňuje téměř celoroční využívání veřejných prostor a pláží, které jsou od bytu nedaleko.

Split je historické město s bohatou kulturou a úchvatnými památkami, kde se nachází několik světově známých lokalit, včetně Dioklecianova paláce. Toto místo je také známé svými kulturními festivaly, livnými trhy a pulsujícím nočním životem, což může být velkým plusem pro budoucího majitele tohoto bytu.

Celkově je tento byt ideální volbou pro ty, kteří hledají moderní a funkční bydlení ve výjimečné lokalitě s rychlým přístupem k městským službám, kulturním zážitkům a krásným chorvatským plážím. Pokud hledáte nemovitost k okamžitému nastěhování bez nutnosti dalších investic a s potenciálem osobního dotvoření, může být tento byt právě pro vás.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Michala Kofláková
Michala Kofláková
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Michala Kofláková
Michala Kofláková
Telefon zobrazit telefon