Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

375 000 EUR

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Michala Kofláková

41 186 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Základní informace

Cena nezahrnuje Provize
ID nemovitosti 10000840
Stav nemovitosti Novostavba
Patro 3.
Konstrukce Jiná
Datum vložení před měsícem
Plocha obytná 1 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Balkóny Balkon
Vlastnictví soukromé
Plocha užitná 1 m²

Popis nemovitosti

Představujeme vám neobyčejnou nabídku prodeje luxusního bytu se 4+1 pokoji v malebném městě Trogir v Splitsko-dalmatské župě, Chorvatsko. Tento exkluzivní novostavbový projekt s označením 111166-252 na trhu reprezentuje nadstandardní bydlení s dokonalým sladěním moderního designu a pohodlného životního stylu, přičemž vše je umístěno v krásné a klidné lokalitě nedaleko jadranského pobřeží.

Byt se nachází na třetím patře čtyřpatrové budovy, která je navržena s důrazem na detail a kvalitu použitých materiálů. Celková užitná plocha bytu je zobrazena symbolicky jako 1,0 m2 kvůli specifikacím projektu, nicméně obytná plocha a balkon zaujímají rozlohu 16,6 m2, která poskytuje dostatek prostoru pro odpočinek a relaxaci na čerstvém vzduchu s výhledem k jihu.

Interiér bytu je plně klimatizován, což zajišťuje komfort i během teplých letních měsíců. Celková cena 375 000 EUR odráží vysoký standard a lokalitu nemovitosti. K dispozici je ihned, což umožňuje novým majitelům bydlet bez dalších investic a odkladů.

Byt obsahuje čtyři pokoje, což je ideální pro rodiny nebo pro ty, kteří hledají prostorný byt s možností práce z domova. Co se týče parkování, nemovitost neobsahuje vlastní parkovací stání, ale v okolí je dostatek možností parkování.

Navíc, poloha bytu v Trogiru je strategicky výhodná – město je známé svou bohatou historií, krásnými plážemi a výbornou dostupností jak k místním tak mezinárodním destinacím díky blízkosti letiště a mořských tras. Lokalita poskytuje také výbornou infrastrukturu pro každodenní život s množstvím obchodů, restaurací, škol a zdravotnických zařízení.

Výstavba tohoto rezidenčního komplexu je plánována na rok 2024, což zákazníkům zaručuje nejnovější technologie a stavební normy, včetně energeticky úsporných řešení a moderních materiálů, které zvyšují komfort bydlení.

Pro zájemce o vysoký standard, moderní design a život v klidné, ale dobře dostupné lokalitě, je tento byt v Trogiru ideální volbou, která kombinuje všechny aspekty kvalitního bydlení. Nechte se okouzlit moderním bydlením ve středomořském stylu a objevte svůj nový domov u Jadranu.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Michala Kofláková
Michala Kofláková
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Michala Kofláková
Michala Kofláková
Telefon zobrazit telefon