Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

285 000 EUR

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Michala Kofláková

31 302 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Základní informace

Cena nezahrnuje Provize
Konstrukce Jiná
Datum vložení před měsícem
Plocha obytná 1 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Kanalizace Veřejná kanalizace
Inženýrské sítě Telefon
Vlastnictví soukromé
Plocha užitná 1 m²
Zdroje vody Veřejný vodovod
ID nemovitosti 9933773
Stav nemovitosti Dobrý
Patro 5.

Popis nemovitosti

Představujeme Vám tento kouzelný byt k prodeji v srdci Záhřebu, hlavního města Chorvatska. Tento prostorný byt s dispozicí čtyř plus jeden pokoj nabízí celkovou obytnou plochu, která je ideálně rozvržena pro pohodlné bydlení. Byt se nachází na prestižní adrese v poštovním směrovacím čísle 10000 a jeho umístění v pátém patře sedmipodlažního domu zaručuje krásný výhled na město.

Velmi světlý a vzdušný interiér bytu byl postaven v roce 1993 a je v dobrém stavu. V celkové ceně 285000 EUR poskytuje tento byt vynikající hodnotu vzhledem ke své lokalitě a svým vlastnostem. Spolu s dostatečným množstvím pokojů je ideálním domovem pro rodiny nebo profesionály, kteří mají rádi prostor a pohodlí. Počet pokojů zahrnuje čtyři hlavní místnosti plus další pro všestranné využití.

Tento byt, nacházející se na Chorvatsku v oblasti osobního vlastnictví, nabízí hned několik moderních vymožeností. Telefonní přípojka je samozřejmostí, stejně jako připojení k elektřině. Topení zajišťuje napojení na teplárnu, což zaručuje pohodlnou teplotu během chladnějších měsíců. I přesto, že byt nemá balkón ani terasu, jeho nasvícení a rozložení poskytuje dostatek prostoru pro relaxaci.

K domu patří veřejné kanalizační a vodovodní připojení, a také veškeré další nezbytnosti pro moderní bydlení jsou na dosah. Vzhledem k tomu, že byt je ihned volný k nastěhování, je ideální pro ty, kteří hledají rychlý přesun a bezproblémové usazení ve svém novém domově.

Ohledně bezpečnosti, i když byt nemá specifické bezpečnostní prvky, jeho umístění v dobře udržované budově a lokalita v klidné části města dává jistotu bezpečného bydlení. Parkování v oblasti je řešeno bez parkovacích stání, což ocení ti, kdo preferují městskou hromadnou dopravu nebo jiné alternativní dopravní možnosti, které jsou v této lokalitě snadno dostupné.

Pro zájemce o kulturu a život ve městě, Záhřeb nabízí bohaté možnosti pro volný čas, kulturu a další aktivity. Tento byt poskytuje skvělý startovací bod k prozkoumání všeho, co město nabízí, od muzeí, galerií po restaurace a kavárny, které jsou všechny v bezprostřední blízkosti.

Pro více informací o tomto bytu či pro plánování prohlídky nás neváhejte kontaktovat. Tento byt představuje vynikající příležitost pro ty, kteří hledají bydlení v dynamickém a kulturně bohatém městě jako je Záhřeb.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Michala Kofláková
Michala Kofláková
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Michala Kofláková
Michala Kofláková
Telefon zobrazit telefon