Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

280 000 EUR

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Michala Kofláková

30 771 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Základní informace

Cena nezahrnuje Provize
Konstrukce Jiná
Datum vložení před 27 dny
Plocha obytná 1 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Kanalizace Veřejná kanalizace
Balkóny Terasa
Vlastnictví soukromé
Plocha užitná 1 m²
Zdroje vody Veřejný vodovod
ID nemovitosti 10009274
Stav nemovitosti Novostavba
Patro 1.

Popis nemovitosti

Představujeme vám ideální investiční příležitost – prostorný byt o čtyřech a půl pokojích, nacházející se ve vyhledávané lokalitě Poreč, v Istrijské župě, Chorvatsko. Tento byt, s kódem 101155-460, je situován na prvním patře a byl zkolaudován v roce 2008. Nabízí skvělou kombinaci moderního bydlení a atraktivní lokality s výhledem do zeleně a na vodní plochy.

Celková užitková plocha bytu je 1 m2, což zahrnuje i 10 m2 skladovacího prostoru. Byt díky své orientaci na východ, jih a západ poskytuje dostatek denního světla, což z něj činí velmi světlý a příjemný prostor. K bytu náleží také terasa, která je ideální pro odpočinek a relaxaci ve venkovním prostředí. Navíc je k dispozici přímo od majitele, což usnadňuje a zrychluje proces koupě.

Byt je součástí novostavby a jeho první majitel si dal záležet na kvalitě a použitých materiálech, které jsou smíšené povahy. Nemovitost je připojena na veřejnou kanalizaci a vodovod, což garantuje bezproblémové zásobování a odvádění vody. Tento byt je optimalizovaný pro komfortní bydlení s veškerou moderní infrastrukturou – elektřina je samozřejmě zajištěna.

Poloha bytu v Poreči, který je známý svými krásnými plážemi a historickým centrem, je velmi atraktivní pro stálé bydlení i pro prázdninové využití. V blízkosti se nachází veškerá občanská vybavenost - obchody, restaurace, kavárny, školy a zdravotnická zařízení, což dodává lokaci další plus.

Kupující této nemovitosti získává velkou výhodu v podobě dvou oddělitelných bytů, což umožní využití pro vlastní bydlení a současně může jeden z bytů pronajímat a získávat tak pravidelný příjem. Tato vlastnost bytu je obzvláště atraktivní v turisticky oblíbené lokaci, jako je Poreč.

Jelikož se jedná o nemovitost z první ruky a nikdy předtím nebyla obývána, nový majitel má jedinečnou šanci formovat byt podle svých představ a potřeb bez nutnosti nákladných rekonstrukcí či úprav. Tato nemovitost je připravena k ihnedědění, což usnadňuje rychlé přestěhování nového vlastníka.

Cena tohoto apartmánu je stanovena na 290000 EUR, což je vzhledem k nabízené kvalitě, lokalitě a potenciálnímu výtěžku z investice velmi příznivé. Vzhledem k aktuálnímu zájmu o nemovitosti v této oblasti je tato cenová nabídka velmi konkurenceschopná.

Pokud hledáte bydlení na jedinečném místě s vysokým investičním potenciálem, tento byt v Poreči, Istrijská župa, vám nabízí vše, co může od moderního bytu očekávat. Nechte se okouzlit možností života v jednom z nejkrásnějších míst na Istrijském poloostrově.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Michala Kofláková
Michala Kofláková
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Michala Kofláková
Michala Kofláková
Telefon zobrazit telefon