Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

Cena na dotaz

  • 2 997 Kč za m²
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Michala Kofláková

Základní informace

Cena nezahrnuje Provize
Datum vložení předevčírem
Plocha zastavěná 962 m²
Konstrukce Jiná
Vlastnictví soukromé
Patro 1.
ID nemovitosti 10017910
Plocha pozemku 962 m²

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji atraktivní pozemek pro výstavbu s celkovou plochou 962 m2, který se nachází ve městě Višnjan, v krásné a klidné oblasti Istrské župy v Chorvatsku. Město Višnjan je známé svou půvabnou atmosférou a překrásným výhledem na okolní krajinu, což činí tuto nemovitost ideální volbou pro ty, kteří hledají klidné místo pro život nebo pro rekreaci.

Pozemek má rozměry, které umožňují rozmanité využití a je okamžitě volný pro nového majitele. Co se týče územního plánování, pozemek spadá do kategorie vodních ploch a přírody, což značí, že oblast je ideální pro ty, kdo chtějí být bližší přírodě a preferují klidnější životní styl.

S cenou 115 000 euro je tato nemovitost cenově dostupná a nabízí výbornou příležitost pro investici do vlastního bydlení či pro komerční výstavbu. Pozemek je jasně definovaný a má smíšené stavební materiály, což novým majitelům nabízí flexibilitu v možnostech výstavby.

Višnjan, kde se pozemek nachází, je často vyhledávanou lokalitou díky své strategické pozici blízko větších měst a významných turistických bodů. Navzdory tomu si oblast zachovává svoji klidnou a relaxační atmosféru vhodnou pro odpočinek a uvolnění.

Pro zájemce o prohlídku pozemku zajišťuje služby zprostředkovatel s ID 225de41a-a443-4c3d-9c4a-02a7ba015f7a, který poskytne veškeré potřebné informace a koordinuje další kroky v procesu koupě. Pozemek je vhodný pro klienty, kteří hledají místo s osobním vlastnictvím, bez možnosti okamžitého přechodu na jiné vlastníky.

Jestliže toužíte po vlastním kousku Chorvatska, kde budete moci realizovat své sny o bydlení nebo o místě pro relaxaci, tak tento pozemek v Istrské župě, který je k dispozici za totalní cenu bez dalších skrytých poplatků a je ihned volný k převzetí, by mohl být právě pro Vás. Nevynechejte tuto unikátní příležitost vlastnit pozemek v jedné z nejkrásnějších oblastí Chorvatska.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Michala Kofláková
Michala Kofláková
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Michala Kofláková
Michala Kofláková
Telefon zobrazit telefon

Podobné nemovitosti