Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

9 000 Kč za měsíc

G

Mimořádně nehospodárná

  • 1300 zálohy na elektrickou energii
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Mgr. Barbora Choulíková

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Vlak, Silnice, Dálnice
Parkování Garáž, Parkování na ulici
Stav nemovitosti Dobrý
Plocha obytná 86 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina 230 V, 400 V
ID nemovitosti 912
Plocha celková 50 m²
Plocha užitná 86 m²
Kanalizace Žumpa, septik
Datum vložení před 11 dny
Plocha pozemku 669 m²
Plocha zastavěná 50 m²

Popis nemovitosti

Naše společnost AG bydleni.cz, s.r.o. Vám nabízí jedinečnou příležitost pronajmout si společně 2 rekreační objekty ve městě Zbiroh (okres Rokycany), osada Chotětín. Chaty jsou v těsné blízkosti.

První chata. Patrová zděná chata z r. 1976 je celopodsklepená a s garáží. Chatka je o podlahové ploše 80 m a její součástí je terasa. Střecha je pokryta eternitovými šablonami, které poskytují vynikající ochranu před povětrnostními vlivy. Elektřina zavedena do chaty, což umožňuje pohodlné využití. Do chaty je dále zavedena voda z vlastní studny. Ohřev vody zajišťuje bojler. Chata je plně vybavena spotřebiči, nábytkem a drobným vybavením. Vytápění je zajištěno krbovými kamny na dřevo. V kuchyni se nachází plně funkční kuchyňská linka, vařit lze na sporáku na tuhá paliva s plotnou. Kuchyně je vybavena nádobím, k dispozici lednice a mikrovlnná trouba. V chatě se nachází funkční splachovací toaleta, sprchový kout. Chatu lze využívat celoročně. Chata se nachází na vlastním pozemku o velikosti 340 m2 s nádherným výhledem do okolí.

Druhá chata. Dřevěná montovaná chatka z r. 2010 na zděné desce zajišťuje stabilitu a dlouhou životnost. Chata stojí na vlastním pozemku o velikosti 329 m2. Samotná chatka je o velikosti 6 m a její součástí je terasa, na které je lavička k posezení. Chata je přízemní. Střecha je pokryta šindelem, poskytující vynikající ochranu před povětrnostními vlivy. Elektřina zavedena do chaty, což umožňuje pohodlné užívání. Chatka se nachází na vlastním pozemku s nádherným výhledem do okolí.

Tato lokalita je ideální pro rekreaci i aktivní odpočinek. Zahrady chat mohou posloužit k relaxaci, grilování, posezení nebo pěstování ovoce a zeleniny. Lze umístit bazén, pískoviště. Chaty se pronajímají pouze k rekreaci, nikoliv bydlení. Pozemek okolo chat je oplocený a bezpečný pro děti. Výborná dostupnost do města, dobré možnosti parkování přímo na pozemku. Pozemky jsou oplocené a s vjezdovými vraty, což zajišťuje soukromí a bezpečnost. Zbiroh leží na rozhraní chráněných krajinných oblastí Křivoklátsko a Brdy, což nabízí široké možnosti pro turistiku, cyklistiku a další venkovní aktivity.

Cena pronájmu činí 9.000 Kč měsíčně + 1300 Kč záloha na elektřinu. Kauce ve výši 2 nájmů. Odměna RK ve výši 1 nájmu + 21% DPH.

Tato nemovitost je skvělou volbou pro ty, kteří hledají klidné místo pro rekreaci. Ideální pro rodiny s dětmi či početnou rodinu. Pro více informací a domluvení prohlídky nás neváhejte kontaktovat.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Mgr. Barbora Choulíková
Mgr. Barbora Choulíková
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Mgr. Barbora Choulíková
Mgr. Barbora Choulíková
zobrazit telefon