Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

3 500 Kč za měsíc

G

Mimořádně nehospodárná

  • 500 Kč záloha na elektřinu
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Mgr. Barbora Choulíková

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Elektřina 230 V
Stav nemovitosti Dobrý
Plocha obytná 6 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
ID nemovitosti 910
Plocha celková 6 m²
Plocha užitná 6 m²
Datum vložení 22. června 2024
Plocha pozemku 329 m²
Plocha zastavěná 6 m²

Popis nemovitosti

AGbydleni.cz Vám nabízí k pronájmu útulnou dřevěnou montovanou chatku ve městě Zbiroh (okres Rokycany), osada Chotětín. Dřevěná montovaná chatka z r. 2010 na zděné desce zajišťuje stabilitu a dlouhou životnost. Chata stojí na vlastním pozemku o velikosti 329 m2. Samotná chatka je o velikosti 6 m a její součástí je terasa, na které je lavička k posezení. Chata je přízemní. Střecha je pokryta šindelem, poskytující vynikající ochranu před povětrnostními vlivy. Elektřina zavedena do chaty, což umožňuje pohodlné užívání. Chatka se nachází na vlastním pozemku s nádherným výhledem do okolí. Chata se pronajímá pouze k rekreaci, nikoliv bydlení. Tato lokalita je ideální pro rekreaci i aktivní odpočinek. Zahrada může posloužit k relaxaci, grilování, posezení nebo pěstování ovoce a zeleniny. Lze umístit bazén, pískoviště. Celý pozemek zahrady je oplocený a bezpečný pro děti. Výborná dostupnost do města, dobré možnosti parkování přímo na pozemku. Pozemek je oplocený s vjezdovými vraty, což zajišťuje soukromí a bezpečnost. Zbiroh leží na rozhraní chráněných krajinných oblastí Křivoklátsko a Brdy, což nabízí široké možnosti pro turistiku, cyklistiku a další venkovní aktivity.

Cena pronájmu činí 3 500 Kč měsíčně + 500 Kč záloha na elektřinu. Kauce ve výši 2 nájmů. Odměna RK ve výši 1 nájmu + 21% DPH.

Tato nemovitost je skvělou volbou pro ty, kteří hledají klidné místo pro rekreaci. Pro více informací a domluvení prohlídky nás neváhejte kontaktovat.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Mgr. Barbora Choulíková
Mgr. Barbora Choulíková
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Mgr. Barbora Choulíková
Mgr. Barbora Choulíková
Telefon zobrazit telefon