Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

40 000 Kč za měsíc

C

Úsporná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Mgr. Veronika Eliášová

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

ID nemovitosti N105944
Stav nemovitosti Bezvadný
Energetická náročnost C - Úsporná
Datum vložení před 8 dny
Plocha užitná 99 m²
Vlastnictví soukromé
Patro 4.

Popis nemovitosti

Exkluzivní dvouložnicový byt v rezidenčním areálu Trinity Garden situovaným na hranici Smíchova a Malé Strany. Projekt se nachází v rezidenční části Prahy 5 a přímo susedí Francouzským Lyceem (LYCEE FRANCAIS DE PRAGUE) - uzavřený areál s vlastní zahradou, moderní luxusní architekturou podtrženou použitými materiály. Trinity Garden je jedním z nejprestiznějších rezidenčních areálů v Praze a je střežena 24 hodin denně bezpečnostní službou.

Dispozice bytu: vstupní hala, velký obývací pokoj s kuchyní, 2 ložnice, 2 koupelny, 3x WC (2x v koupelnách, 1x samostatné). Podlahová plocha bytu je 99 m2 k dispozici je terasa cca 8,5 m2, v suterénu domu je sklep 3 m2 a za poplatek lze pronajmout též 1 parkovací stání v garážích. Nachází se v části komplexu nejvíce vzdálené od komunikace a nabízí překrásné výhledy na Prahu. Byt je zařízený nábytkem (k dispozici i spotřebiče - pračka, sušička, TV).
Kauce požadována. Poplatky: 15.000,- Kč/ měs.

Exclusive two-bedroom apartment in the Trinity Garden Residence situated on the border of Smíchov and Malá Strana. The project is located in a residential part of Prague 5 and is directly adjacent to the French Lyceum (LYCEE FRANCAIS DE PRAGUE) - an enclosed area with its own garden, modern luxury architecture underlined by the materials used. Trinity Garden is one of the most prestigious residential areas in Prague and is guarded 24 hours a day by a security service.

Apartment layout: entrance hall, large living room with kitchen, 2 bedrooms, 2 bathrooms, 3 toilets (2x in the bathrooms, 1x separate). The floor area of the apartment is 99 m2, there is a terrace of about 8.5 m2, in the basement of the house is a cellar of 3 m2 and one parking space (for an extra fee). The apartment is in the part of the complex furthest from the road and offers beautiful views of Prague. The apartment is furnished (appliances available - washer, dryer, TV). Deposit requested. Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N105944.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Mgr. Veronika Eliášová
Mgr. Veronika Eliášová
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Mgr. Veronika Eliášová
Mgr. Veronika Eliášová
zobrazit telefon

Podobné nemovitosti