Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

18 000 Kč za měsíc

B

Velmi úsporná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Pavel Kantor

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Vlak, MHD, Silnice, Dálnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Inženýrské sítě Internet
Vlastnictví soukromé
Plocha užitná 92 m²
Elektřina 230 V, 400 V
Způsoby vytápění Ústřední - dálkové
ID nemovitosti 388584
Stav nemovitosti Bezvadný
Patro 1.
Kanalizace Veřejná kanalizace
Konstrukce Jiná
Datum vložení před 27 dny
Plocha obytná 67 m²
Energetická náročnost B - Velmi úsporná

Popis nemovitosti

Nabízíme pronájem zděného bytu 3+kk s terasou a parkovacím stáním , v novostavbě bytového domu situovaného v širším centru Českých Budějovic.
Bytová jednotka s podlahovou plochou 67 m2 se nachází v 1.patře třípodlažního bytového domu na Novohradské ulici 2006/57a (viz mapa v obrazové části inzerce).
Dispozice bytu sestává z prostorné vstupní chodby, světlého obývacího pokoje s kuchyňským koutem (nová kuchyňská linka kompletně vybavena spotřebiči – varná deska + trouba, myčka, lednice) a přímým vstupem na velkou, jihovýchodně orientovanou terasu (25 m2) s výhledem do zeleně, dalších 2 samostatných pokojů, koupelny s vanou, umyvadlem a WC.
Při výstavbě domu a následném vybavení a zařízení bytů byl kladen hlavní důraz na kvalitu - dům splňuje energetickou náročnost třídy B, má okna s izolačními trojskly, sádrové omítky v interiérech, velkoformátovou dlažbu, kuchyně Sykora, atd.
Vytápění bytu je zajištěno ústředním topením (podlahové topení). Elektřina 230 V. Rozvody TV a internetu do všech obytných místností.
V případě zájmu je možné k bytu pronajmout (za poplatek) 1 parkovací stání v podzemní garáži a sklepní kóji v suterénu domu. V domě je výtah.
Výše měsíčního nájmu činí 18.000,- Kč /měsíc. Zálohy na energie a služby spojené s užíváním bytu jsou 5000,-Kč + elektřina přepsána na nájemce. Majitel požaduje vratnou kauci ve výši 2 měsíčních nájmů, odměna za zprostředkování: 18.000,-Kč.
Nemovitost doporučuji zájemcům hledajícím bydlení v širším centru města, v místě s dobrou dopravní dostupností (zastávka MHD 50 m od domu) a občanskou vybaveností (supermarket 5 min chůze, škola a školka 100 m do domu) .

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Pavel Kantor
Pavel Kantor
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Pavel Kantor
Pavel Kantor
zobrazit telefon