Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

13 500 Kč za měsíc

G

Mimořádně nehospodárná

  • + 2.500,-Kč služby (každá další osoba v bytě + 500,-Kč), elektřina s plynem přepis na nájemce, kauce
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Lukáš Mičola
1 hlas

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Vlak, MHD, Silnice, Dálnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Balkóny Lodžie
ID nemovitosti 2333
Stav nemovitosti Bezvadný
Plocha užitná 77 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina 230 V
Způsoby vytápění Ústřední - dálkové
Inženýrské sítě Telefon, Internet, Kabelová TV
Datum vložení před 3 dny
Plocha pozemku 77 m²
Plocha zastavěná 390 m²
Kanalizace Veřejná kanalizace
Konstrukce Panelová
Parkování Parkoviště
Vlastnictví soukromé
Plocha obytná 77 m²
Patro 3.

Popis nemovitosti

Ve výhradním zastoupení Vám nabízíme pronájem kompletně rekonstruovaného (nezařízeného) bytu 3+1+ zasklená lodžie o celkové podlahové ploše 77m2. Byt se nachází v tzv. kostce, čtyř patrového, zatepleného domu. Byt je v posledním 4. patře, Sokolovská ulice, Plzeň - Bolevec. V domě není výtah. Jedná se o velice příjemné a klidné bydlení v moc hezké lokalitě. Při vstupu do bytu je prostorná předsíně, kde je jedna velká, hluboká vestavěná skříň a jedna volně stojící. Z prostoru předsíně se vstupuje do kuchyně, kde je kuchyňská linka se sporákem, troubou, lednička s mrazákem a digestoř. Je tady velký prostor pro jídelnu. Z předsíně se vstupuje do největšího pokoje, který má vstup na velkou, zasklenou lodžii. Přes tuhle místnost je pak vstup do další místnosti. Poslední pokoj je se samostatným vstupem také přímo z předsíně. Místnosti jsou bez vybavení a zařízení. Koupelna s toaletou jsou odděleně. V koupelně je sprchový kout, umyvadlo se spodní skříňkou a je i přípojka na pračku. Celý byt je nově vymalovaný a připravený pro nové nájemce.
Podlahy v místnostech jsou plovoucí, jinde dlažba. V celém bytě jsou interiérové dveře. Velkou výhodou je, že voda i topení je zajištěno dálkově, tedy centrálně. Veškeré přípojky v bytě jsou vč. internetu PilsFree. PENB - G, štítek není v současné době k dispozici.
Zastávky MHD jsou 2 minuty chůze od domu, jezdí sem tramvajová linka č. 4 vč. nočních spojů. Blízko je mnoho obchodů nejrůznějšího zaměření s veškerou občanskou vybaveností. Nedaleko je i soustava Boleveckých rybníků.
Pronájem je vhodný pro pár nebo rodinu. Max. 4 osoby. Ideální pro klidné a slušné zájemce. Velkou výhodou je dlouhodobost tohoto pronájmu.
Měsíční nájem je 13.500,-Kč + 2.500,-Kč služby na osobu. Každá další osoba v bytě + 500,-Kč. Služby se vyúčtovávají na základě ročního vyúčtování, kde se zjistí přeplatky nebo případné nedoplatky. Elektřina (cca 800,-Kč) a plyn (cca 100,-Kč) se přepisují na nájemce. Kauce je nájem se službami dle počtu osob. Provize RK je 16.900,-Kč vč. DPH.
Z bytu je hezký výhled do okolí, parkování je před domem. K bytu náleží sklepní koje. Prohlídky jsou na domluvě od 9.7. 2024, k nastěhování kdykoliv od tohoto data. Může být i od 1. srpna 2024.
Vřele a jednoznačně doporučuji!

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Lukáš Mičola
Lukáš Mičola
100 %

1 hodnocení

zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Lukáš Mičola
Lukáš Mičola
zobrazit telefon
Reklama

Možná se vám bude hodit