Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

17 000 Kč za měsíc

B

Velmi úsporná

  • + zálohy energie, voda a služby+ provize RK
big left
big right
Nemovitost nabízí
Jan Hojer

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, MHD, Silnice, Dálnice
Inženýrské sítě Internet
ID nemovitosti 22449
Stav nemovitosti Novostavba
Plocha užitná 47 m²
Energetická náročnost B - Velmi úsporná
Elektřina 230 V
Parkování Parkování na ulici
Datum vložení před 12 dny
Plocha celková 47 m²
Plocha zastavěná 47 m²
Kanalizace Veřejná kanalizace
Příjezdy Dlažba, Asfalt
Vlastnictví soukromé
Plocha obytná 47 m²
Patro 3.

Popis nemovitosti

Nabízíme Vám k pronájmu prostorný byt o dispozici 2+kk v ulici Safírová v Plzni ve velmi vyhledávané části Újezd. Byt o celkové užitné ploše 47 m2 se nachází ve druhém patře nově postaveného bytového domu s výtahem. K bytu naleží vlastní garážové parkovací stání, balkón o ploše 10,2 m2 a sklepní kóje přístupná z garáží o ploše 1,7 m2. Součástí bytu je kuchyňská linka s varnou deskou, pečící troubou, digestoří a mikrovlnou troubou. Vytápění a ohřev vody zajišťuje centrální kotel v budově. Byt je pronajímán nevybavený.

Byt se nachází v klidné části s vynikající dopravní dostupností a občanskou vybaveností. V Újezdě se nachází mateřská školka, základní škola, dětské hřiště, jezdecký klub, knihovna a sportovní areál s restaurací. Nedaleko je také Obchodní centrum Rokycanská, kde najdete obchody, kavárny, lékárnu atp. Spojení MHD zajišťuje autobusová linka č. 38 a 28. Ideální je také nájezd na dálnici D5, na kterém jste do 10 minut. Pro milovníky cyklistiky vede z Újezda cyklostezka, která usnadní dojezd na kole po celé Plzni. Pro pěší výlety jsou poté ideální lesy kolem nedaleké rozhledny Chlum.

Měsíční nájemné činí 17.000,- Kč + poplatky na vodu, vytápění a služby při 1. osobě 2.400,- Kč a 2. osobách 2.800,- Kč (teplá a studená voda, svoz odpadu, služby a provoz společných prostor). Elektřina se přepisuje na nájemce. Vratná kauce je požadována ve výši 34.000,- Kč (možnost rozdělení platby). Provize RK činí 17.000,- Kč + DPH.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Podobné nemovitosti

Zobrazit vše (44)
small left
small right
Reklama

Možná se vám bude hodit