Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

20 000 Kč za měsíc

C

Úsporná

  • + 2860,-Kč zálohy na energie a služby. Každá další osoba +500,-Kč
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Simona Fastová

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Způsoby vytápění Ústřední - dálkové
Parkování Parkování na ulici
Vlastnictví soukromé
Patro 6.
Konstrukce Zděná
ID nemovitosti 3558
Stav nemovitosti Po rekonstrukci
Energetická náročnost C - Úsporná
Okna Plastová
Datum vložení před měsícem
Plocha užitná 58 m²

Popis nemovitosti

Hledáte pronájem bytu, ale nespokojíte se jen tak s čímkoliv?

Pak Vám mohu nabídnout luxusní byt o vel. 2+1 s lodžií v bytě, ve vyhledávané lokalitě Plzně, v Předních Skvrňanech, v ulici na Okraji.
Proč právě tato lokalita? Předností tohoto bydlení je klidná, okrajová část Plzně a s výhledem do kraje, kdy z oken bytu dohlédnete až na ZOO, Vinice, Zámeček a Radčice.

Byt prošel náročnou a velmi precizní rekonstrukcí, vč. všech rozvodů elektřiny a navýšení jističů, rozvodů vody a odpadů, nových podlah, stropů, obkladů a dlažeb, atd. A bylo i zbořeno jádro a vystavěné nové, zděné. Dbalo se jak na kvalitní provedení všech prací v bytě, tak i důmyslně promyšlené rozvržení a uspořádání.
Dispoziční řešení – vstup do předsíně, vpravo zděné jádro se samostatným WC, koupelnou, dále kuchyně a 2 samostatné neprůchozí pokoje.

Byt je o celkové výměře 57,5 m2 vč. lodžie a je plně vybaven. V kuchyni, která je jak se tak říká „třešnička na dortu“, je na míru zhotovená kuch. linka do tvaru „L“ vč. všech spotřebičů – indukční varná deska, digitální digestoř, el. trouba, mikrovlnka, myčka, pračka a lednice s mrazákem. Všechny spotřebiče jsou nové, nepoužívané a poslední modely. Na fotkách ještě chybí nový jídelní stůl a židle, které budou dodány.
V koupelně, která byla mírně zvětšena, je zbudovaný velký prostorný sprchový kout a umyvadlo s koupelnovou galerií. V předsíni bytu je na míru zhotoven šatní nástěnný věšák, který je podsvícen a vstupem do bytu se rozsvítí na čidlo. Při rekonstrukci bytu se přemýšlelo i na praktičnost a ve stěně byl využit dutý prostor na zabudovanou policovou skříň.
Jeden z pokojů je zařízen jako obývací, ze kterého je výstup na lodžii. Je zde k dispozici rozkládací sedací souprava s konferenčním stolkem a obýváková stěna vč. televize. Druhý pokoj je zařízen jako ložnice a je zde zabudovaná šatní skříň s pojezdovými dveřmi, vysoká manželská postel s úložným prostorem, vč. matrací a nočních stolků.

Byt se nachází v 5.patře (posledním) bytového domu, který prošel kompletní revitalizací, vč. nové střechy, zateplení, nových plastových oken, atd. Poslední patro Vám zajistí klidné bydlení, nikdo Vám nebude dupat nad hlavou. A v přízemí domu máte k dispozici zděnou sklepní koji, sušárnu a kolárnu.

V okolí domu je dostatek parkovacích míst, s veškerou občanskou vybaveností.

Neváhejte, ojedinělá nabídka. Volný ihned.
Nájemné činí 20.000,-Kč/měs. + zálohy na energie a služby v celkové výši 2.860,-Kč/měs. Každá další osoba nárůst o 500,-Kč.
Kauce 40.000,-Kč, poplatek RK 20.000,-Kč.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Simona Fastová
Simona Fastová
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Simona Fastová
Simona Fastová
Telefon zobrazit telefon

Podobné nemovitosti

Reklama

Možná se vám bude hodit