Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

24 600 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Robert Macho
1 hlas

104 327 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Dálnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
ID nemovitosti 101
Plocha pozemku 2 014 m²
Elektřina 230 V, 400 V
Konstrukce Zděná
Datum vložení před 27 dny
Plocha užitná 372 m²
Kanalizace Veřejná kanalizace
Inženýrské sítě Internet, Plyn
Stav nemovitosti Bezvadný
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Popis nemovitosti

Exkluzivní nabídka prodeje luxusní vily, nacházející se v katastrálním území Řitka, v ulici Příčná. Nemovitost leží na krásném, rovinatém pozemku o celkové rozloze 2 014 m2.

Celková podlahová plocha vily včetně příslušenství je 372 m2, což zajišťuje dostatek prostoru pro pohodlné a luxusní bydlení.

Vila je dispozičně řešena jako 5+1 a nabízí prostorné a prosvětlené pokoje pro celou vaši rodinu. K dispozici je garáž o ploše 36 m2, která zajišťuje bezpečné parkování pro dva vozy. Terasy v 1. NP a 2. NP o rozlohách 67 m2 a 15 m2 jsou ideální pro každodenní odpočinek a relaxaci.

Stav vily, která v roce 2020 prošla rekonstrukcí, je velmi dobrý. Kuchyňská linka je vybavena vestavěnými spotřebiči zn. Miele, po celém domě i na zahradě je instalován audio systém Bosse, alarm s kamerami, klimatizace ve třech pokojích. Okna jsou plastová s tepelnými fóliemi. Vytápění je zabezpečeno tepelným čerpadlem, voda je z obecního vodovodu, kanalizace veřejná. Elektřina 220 V a 400 V.

Součástí vily je vytápěný bazén s protiproudem a filtrací, vířivka, přístřešek pro 2 vozy, pergola na terase s markýzou. Na udržované zahradě je nová automatická závlaha/sekačka a zahradní domek. Pozemek je obklopen okrasnými stromy (magnolie, katalpy, javory, jabloně, třešně, vinná réva) a ohrazen nadstandardním žulovým plotem, zaručujícím soukromí.

Varianty odkupu:
1. Jednorázová platba 24 600 000 Kč.
2. Vilu je možné zakoupit i formou splátek s první platbou 10 000 000 Kč.
3. Vilu je možné i pronajmout.

Řitka patří mezi oblíbené a vyhledávané lokality pro bydlení v okolí hlavního města Prahy. V obci je obecní úřad, pošta, obchod, restaurace, mateřská škola, dětské hřiště, sportovní areál s občerstvením “Na Ladech”.

Ve 3 km vzdáleném Mníšku pod Brdy se pak nachází veškerá občanská vybavenost: škola, poliklinika, pošta, knihovna, fitness, Billa, Penny market, restaurace. Vynikající dopravní dostupnost do Prahy zajišťují pravidelné autobusové linky Řitka – Praha – stanice metra B – Smíchovské nádraží s dojezdem do 25 min., vozem po dálnici D4 na Smíchovské nádraží do 30 min.

Neváhejte a využijte tuto jedinečnou příležitost pro luxusní bydlení v blízkosti hlavního města. Kontaktujte mě pro více informací a sjednání prohlídky!

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Robert Macho
Robert Macho
80 %

1 hodnocení

zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Robert Macho
Robert Macho
zobrazit telefon