Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

Cena na dotaz

G

Mimořádně nehospodárná

  • info v RK
big left
big right
Nemovitost nabízí
Veronika Pecková

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Balkóny Terasa
Stav nemovitosti Bezvadný
ID nemovitosti N6605
Plocha užitná 250 m²
Datum vložení před 14 dny
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji vilu u moře o velikosti 250 m2, v krásné zátoce s přírodní oblázkovou pláží. Vila je velmi prostorná a světlá, má velké terasy ve všech třech patrech.

Je zde vysoký standard zpracovaní a kvalitní materiály. V přízemí se nacházejí dvě ložnice, koupelna, kuchyň s jídelnou a obývací pokoj, z něhož se vychází na velkou terasu. Z terasy vedou kamenné schody přes zahradu k moři.

V dalším patře této krásné vily je ložnice a obývací pokoj s přístupem na terasu, koupelna a další ložnice s vlastním sociálním zařízením a balkonem.

V horním patře se nachází garáž, prádelna a toaleta. Ze spojeného prostoru kuchyně, jídelny a obývacího pokoje je vstup na prostornou terasu, ze které je stejně jako z ostatních podlaží krásný výhled na moře.

Vila je dále vybavena podlahovým vytápěním, chladícím systémem, velkými skleněnými panely, parketovou podlahovou krytinou, bezpečnostními vstupními dveřmi a elektricky ovládanými žaluziemi. Systém podlahového vytápění a chlazení lze nastavit v každé místnosti.

Při výzdobě zahrady byl použit přírodní kámen a je instalován zavlažovacím systémem.

Vila se nachází na klidném místě nedaleko Rogoznice, v krásné zátoce. Do centra Splitu a Šibeniku trvá cesta autem pouhých 50 minut. Letiště Split je vzdáleno 30 km.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Podobné nemovitosti

Zobrazit vše (22)
small left
small right