Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

4 890 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

  • Cena včetně právního servisu a provize RK
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Roman Bukovjan

20 738 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Konstrukce Zděná
Vlastnictví soukromé
Plocha pozemku 2 501 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
ID nemovitosti 26512
Stav nemovitosti Dobrý
Plocha užitná 182 m²
Datum vložení před 17 dny
Plocha celková 2 501 m²
Plocha zastavěná 92 m²

Popis nemovitosti

Prodej rodinného domu ve velice žádané Lokalitě Zádub - Závišín.

Hledáte ideální rodinný dům v klidné a malebné lokalitě blízko Mariánských Lázní? Máme pro vás skvělou nabídku. Tou je dvoupatrový rodinný dům s velkou, pečlivě udržovanou zahradou a rozlehlým pozemkem o celkové výměře 2501 m2. Tento dům je ideálním místem pro klidný rodinný život v krásné přírodě s čistým vzduchem, a navíc nabízí veškerý komfort a prostor, který potřebujete.
V přízemí se nachází zádveří a předsíň, které poskytují pohodlný vstup a uvítání hostů. Prostorná kuchyně může stát srdcem vašeho domova, zatímco světlý obývací pokoj je ideálním místem pro rodinné chvíle a relaxaci. Další pokoj může sloužit jako pracovna nebo dětský pokoj, a pohodlná ložnice zajišťuje klidný spánek. Komora je ideální pro uložení vašich věcí, a koupelna s WC a malou technickou místností poskytuje veškerý komfort.

Po schodech se dostanete do patra, kde naleznete prostornou předsíň, samostatné WC, dva velké pokoje ideální pro děti nebo hosty, jeden menší pokoj, který může sloužit jako pracovna nebo herna, jeden úzký malý pokojík a šatnu pro pohodlné uložení oblečení a dalších věcí.
Dům je vytápěn kotlem na pevná paliva s ústředním topením. Elektrický bojler zajišťuje ohřev vody. Dům je napojen na vlastní studnu a septik, což umožňuje nezávislost na obecních sítích. V současné době se ovšem dokončuje obecní kanalizace a vodovod, přičemž projekt pro napojení je již připravený.
Většina oken v domě je plastových, což zajišťuje dobré izolační vlastnosti a úsporu energie. K dispozici je také sklep pro uložení potravin a dalších věcí. Součástí domu jsou také zděné dílny, dvojgaráž a samostatná garáž, což poskytuje dostatek prostoru pro vaše vozidla a nářadí. Malá venkovní kuchyně je ideální pro letní grilování a posezení.
Opravdu veliká a pečlivě udržovaná zahrada je jedním z největších lákadel tohoto domu. Zde si můžete užít rodinné aktivity, zahradničení nebo jen relaxovat a obdivovat krásu okolní přírody. Zahrada poskytuje dostatek prostoru pro bezpečné hraní vašich dětí, pořádání rodinných oslav nebo jen odpočinek na čerstvém vzduchu.

Zádub - Závišín se nachází v těsné blízkosti Mariánských Lázní, což vám zaručuje snadnou dostupnost městské infrastruktury, kulturních a sportovních aktivit. Blízko je také golfové hřiště pro milovníky golfu. Tato lokalita je velmi žádaná díky krásné přírodě a čistému vzduchu, což ji činí ideálním místem pro život.
Nepromeškejte tuto jedinečnou příležitost! Pro více informací a prohlídku nás neváhejte kontaktovat. Tento dům může být vaším novým vysněným domovem! Ev. číslo: 26512. Bližší informace Vám sdělí Roman Bukovjan, 775 105 999, bukovjan@reality11.cz

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Roman Bukovjan
Roman Bukovjan
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Roman Bukovjan
Roman Bukovjan
zobrazit telefon