Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

8 980 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

  • včetně poplatků, včetně provize
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Ing. Jindra Ševčíková

38 084 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Vlak, MHD
Zdroje vody Místní zdroj
Příjezdy Beton
Stav nemovitosti Po rekonstrukci
Plocha zastavěná 154 m²
Elektřina 230 V
Způsoby vytápění Ústřední - tuhá paliva
ID nemovitosti 1109
Plocha pozemku 1 593 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Kanalizace Žumpa, septik
Inženýrské sítě Internet
Datum vložení před 8 dny
Plocha užitná 210 m²

Popis nemovitosti

Dům pro opravdu velkou rodinu, ale také nemovitost nabízející díky své poloze a rozlehlosti potenciál komerčního ubytování!

+ 7+1
+ 173 m2
+ pozemek 1602 m2
+ garáž pro 2 auta
+ nová střecha
+ izolované podkroví
+ zatepleno
+ možnost chovu užitkových zvířat
+ v srdci krásné přírody

Tohle místo si vás zkrátka získá. Klid, krásná příroda vybízející k výletům i sportovním aktivitám a především velkolepý prostor na pozemku, ale i uvnitř! To vše dokonale podtrhuje příjemná atmosféra typické horské chalupy příznačné pro tuto oblast. Poznejte blíže tento dům v obci Studánka ležící 3 km jihovýchodně od Varnsdorfu, jehož je součástí.

Dům leží na pozemku o celkové velikosti 1 602 m2 a poskytuje dostatek prostoru pro zahradní posezení, grilování i dětské radovánky. Část pozemku je aktuálně využívaná k chovu několika koz včetně malé stáje.

Dům nabízí přízemí s podkrovím a je dispozičně řešený jako 7+1 o celkové ploše 173 m2. Přízemí patří velké garáži, kuchyni s jídelnou, obývacímu pokoji, ložnici, samostatné toaletě s přilehlým sprchovým koutem, kotelně s kotlem na tuhá paliva včetně prostoru pro uhlí a chodbě se schodištěm do podkroví. Tam je umístěna pracovna, 3 pokoje, 2 ložnice a prostor kde koupelna čeká na dokončení. Pro lepší představu o dispozičním řešení a rozloze jednotlivých místností si prohlédněte půdorysy v galerii.

Dům má izolované podkroví, novou střechu a zateplení. Půda je zaizolovaná po celé ploše až do štítu a dává možnost dalšího využití pro zhotovení pokojů. O vytápění se stará kotel na tuhá paliva, o ohřev vody pak elektrický bojler. Voda je přivedena z vlastni studny 16m a vrtu 50m. Odpad je řešen septikem.

Vzhledem k počtu místností a podlahové ploše se přímo nabízí využít tuto nemovitost pro podnikání, kdy může být skvělým zázemím pro turisty, a to jak v létě tak v zimě. V letních měsících si užijete pěší i cykloturistiku a v zimě je pak velkou výhodou pouze 6 kilometrů vzdálený lyžařský areál Jiřetín pod Jedlovou.

Obec Studánka je klidnou částí města Varnsdorf, od kterého leží 3 km jihovýchodně. Díky komfortní občanské vybavenosti Varnsdorfu, budete bydlet na samotě a přesto ve městě. K dispozici budete mít dostatek supermarketů i hypermarketů, 8 mateřských škol, 6 základních a 4 střední školy. Vyrazit můžete za kulturou do Městského divadla Varnsdorf, kina nebo do několika galerií. Nechybí ani zdravotní péče, kterou zajišťují Nemocnice a Poliklinika Varnsdorf a další. Na své si přijdou i milovníci sportu. Ve městě najdete plavecký bazén se saunou a tobogánem, sportovní halu, fotbalové hřiště, lehkoatletický stadion, zimní stadion, tenisové kurty a mnoho dalšího. Spojení s obcí Studánka zajišťují pravidelné spoje městské hromadné dopravy.

Neváhejte mě kontaktovat pro bližší informace o této jedinečné nemovitosti v srdci krásné přírody. Ráda se s vámi potkám na společné prohlídce! S financováním vám pomohou naši specialisté na hypotéky. V případě dalších dotazů mě kontaktujete.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Ing. Jindra Ševčíková
Ing. Jindra Ševčíková
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Ing. Jindra Ševčíková
Ing. Jindra Ševčíková
zobrazit telefon