Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

20 000 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

  • Cena u makléře
big left
big right
Nemovitost nabízí
Mgr. Jolana Sittinger

87 759 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Konstrukce Zděná
Vlastnictví soukromé
Plocha užitná 623 m²
ID nemovitosti 29630
Stav nemovitosti Novostavba
Plocha zastavěná 198 m²
Datum vložení před 11 dny
Plocha celková 7 884 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Popis nemovitosti

Zprostředkujeme Vám prodej dvougeneračního rodinného domu o užitné ploše 623 m2 ležící na okraji obce Babice v absolutním soukromí. Dům je podsklepený, zděný se dvěma nadzemními podlažími a obyvatelným podkrovím (140 m2). Má dva byty se samostatnými vchody. V podzemním podlaží je sklep, technická místnost, vinný sklep, 2 sklady. Vytápění tepelným čerpadlem.
Byt č. 1 - využívá většinu plochy v přízemí. Vstup je z krytého loubí do zádveří, dále do chodby se schodištěm do sklepa a do vyššího podlaží. V přízemí je komora, pracovna (27 m2), kuchyně a obývací pokoj (41 m2). Dále se přes chodbu vchází do pokoje, komory a koupelny. Další chodbou se jde do prostorné garáže. V 1. patře se nachází dva pokoje-ložnice a další sociální zařízení. V podkroví je obytný pokoj se samostatným sociálním zařízením. Byt č. 2 - samostatný vstup s garáží a schodištěm. Ze zádveří je po schodišti přístupné podkroví, přes chodbu se vchází do obývacího pokoje s kuchyní (58 m2) a do ložnice a dalších tří pokojů o velikostech cca 20 m2. Původní dům-objekt prošel mezi léty 2005-2017 stavebními úpravami a celkovou rekonstrukcí. Původní zadní část, bývalá hospodářská usedlost, byla rozšířená do nové přístavby, tvořící západní část domu, kde v přízemí jsou garáže a ve vyšších podlažích obytné plochy s bytem se samostatným přístupem. Dále byl k domu dostavěn blok pracovny a krytého loubí. K domu náleží pozemky o velikosti 7 884 m2.
Je možné dokoupit pozemky o celkové rozloze 42 553 m2 v obci Babice navazující na pozemky u domu. které jsou vedené v územním plánu obce v Plochách bydlení - výstavba rodinných domů. Další pozemky o velikosti 60 221 m2 jsou také k odkoupení, většinou jsou vedeny jako travní porost, ostatní plocha, vodní plocha. Z těchto pozemků je 1 516 m2 zastavěná plocha - zbořeniště. V blízkosti hlavního domu je ve vzdálenosti cca 200m dům 3+1, 134 m2 sloužící buď pro správce, zaměstnance nebo v rámci developerského projektu jako jeden z domů.
Babice jsou malá vesnice, která se nachází cca 4,5 km od Teplé, cca 10 km od Mariánských Lázní. Ev. číslo: 29630. Bližší informace Vám sdělí Mgr. Jolana Sittinger, 608 311 448, sittinger@home4people.cz

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Podobné nemovitosti

Zobrazit vše (6)
small left
small right