Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

Cena na dotaz

A

Mimořádně úsporná

  • Cena nemovitosti je na vyžádání u realitního makléře.
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Lukáš Kudrna

15 904 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Vlak, MHD, Silnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Inženýrské sítě Telefon, Internet
Datum vložení před 13 dny
Plocha obytná 428 m²
Energetická náročnost A - Mimořádně úsporná
Elektřina 230 V, 400 V
Způsoby vytápění Ústřední - elektrické
Parkování Garáž
Stav nemovitosti Novostavba
Plocha užitná 369 m²
Kanalizace Veřejná kanalizace
Konstrukce Dřevěná
ID nemovitosti 8021
Plocha pozemku 2 958 m²
Plocha zastavěná 160 m²

Popis nemovitosti

Ve výhradním zastoupení majitele nabízíme k prodeji roubený dům postavený z kanadského červeného cedru ve velmi lukrativní a žádané části města Tachov. Předmětem prodeje je roubený dům o dispozici 5+kk o podlahové ploše 428 m2. V 1.NP domu se nachází vstupní chodba, šatna, obývací pokoj s kuchyňským koutem, ze kterého je vstup na hlavní terasu, ložnice a koupelna s vanou a sprchovým koutem, WC a spíž. Ve 2. NP jsou 3 pokoje, z toho 2 mají podkrovní odkládací prostor a vstup na terasu, koupelna se sprchovým koutem, WC a druhá terasa. V suterénu je dvojgaráž, prádelna, místnost, která v současné době slouží jako kancelář, technická místnost, spíž a odkládací místnost. Topení a ohřev vody zajišťuje tepelné čerpadlo Buderus zem-voda a výměník Brunner z kachlových kamen. V domě je podlahové vytápění. Okna jsou dřevěná z trojskel značky Höhbauer. Zdroj vody je řešen z vlastní vrtané studny o hloubce 60 m a dálkovým rozvodem.
Dům je bioekologický a byl navržen a postaven dle zásad Feng Shui. Součástí kuchyně jsou kachlová kamna s troubou a výměníkem do akumulační nádrže na vytápění a z 1/2 mají vyhřívané sezení.
Dům má zabezpečovací zařízení.
Součástí prodeje je pozemek, který slouží jako zahrada o celkové ploše 2.958 m2. Část pozemku lze využít jako stavební parcelu. Na pozemku se nachází stodola s přístřeškem, do kterého je zavedena elektřina, zahradní domek s kotcem pro psa, dřevník, sklep o průměru 3x3 m2 do něhož je též přivedena elektřina. Na pozemku jsou vybudované základy pro výstavbu zahradního vejminku o zastavěné ploše 46,5 m2 včetně zavedené elektřiny, vody a kanalizace. Na zahradě je skleník, záhony a jímka na dešťovou vodu.
Pokud sháníte nadstandardní, ekologickou a úspornou nemovitost, je tato nemovitost jasnou volbou. Bližší informace vám sdělíme v naší realitní kanceláři. Financování formou hypotečního úvěru pomůžeme zajistit.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Lukáš Kudrna
Lukáš Kudrna
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Lukáš Kudrna
Lukáš Kudrna
zobrazit telefon

Podobné nemovitosti