Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

4 590 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Pavel Nechutný

19 466 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Konstrukce Zděná
Stav nemovitosti Novostavba
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
ID nemovitosti 5385
Plocha pozemku 253 m²
Datum vložení před 26 dny
Plocha užitná 89 m²

Popis nemovitosti

Ve výhradím zastoupení vám představujeme prodej rodinného domu ve vyhledávané lokalitě Rumburku, konkrétně v katastrálním území Dolní Křečany, na ulici Potoční.

Tento dům, dokončený v roce 2017, je v perfektním stavu a nabízí vše, co byste od pohodlného rodinného bydlení mohli očekávat.

Popis nemovitosti: Rodinný dům o celkové užitné ploše 180 m2 je rozprostřen na zastavěné ploše 100 m2. Na první pohled vás upoutá vkusná a upravená zahrada s dětským zahradním domkem, která nabízí ideální prostor pro rodinné chvíle, relaxaci a hraní vašich dětí. Do domu vstoupíte přes zastřešenou terasu, což je praktické.

Interiér domu: Vstupními dveřmi se dostanete do prostorné předsíně, která přechází do otevřeného konceptu kuchyně a obývacího pokoje. Tento prostor je ideální pro společné rodinné aktivity. Vybavena kuchyňská linka. Dále zde najdete ložnici a koupelnu s vanou, sprchovým koutem a WC.
Po dřevěných schodech se dostanete do podkroví, kde se nacházejí dva prostorné dětské pokoje s výměrou 38 m2. Tyto pokoje poskytují dostatek prostoru pro hraní, učení i odpočinek. Samozřejmostí je i samostatné WC v podkroví.

Technické vybavení: Dům je napojen na městský vodovod, kanalizace je řešena septikem s trativodem. Topení v přízemí zajišťují litinová kamna, která vytvářejí příjemnou atmosféru, a v podkroví je lokální topení. Ohřev teplé vody zajišťuje boiler. K domu také patří zastřešené stání pro tři automobily, což je velkou výhodou pro vícečlennou rodinu nebo pro návštěvy.

Další informace: Nemovitost je k dispozici ihned k nastěhování. V rámci prodeje vám bude dům předán kompletně vystěhovaný a čistý.Prohlídky jsou možné po předchozí dohodě s makléřem.

Pro více informací a domluvení prohlídky kontaktujte našeho makléře. Tento dům je ideální volbou pro ty, kteří hledají klidné a komfortní bydlení.

Financování zdarma zajistíme.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Pavel Nechutný
Pavel Nechutný
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Pavel Nechutný
Pavel Nechutný
zobrazit telefon

Podobné nemovitosti