Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

3 550 000 Kč

C

Úsporná

big left
big right
Nemovitost nabízí
Iveta Billová

15 577 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Silnice
Zdroje vody Studna vrtaná
Balkóny Terasa
Příjezdy Zpevněný, Asfalt
Datum vložení před 15 dny
Plocha užitná 70 m²
Elektřina 230 V
Způsoby vytápění Lokální - tuhá paliva, Ústřední - elektrické
Vybavení pronájem Kuchyňská linka, Sporák
Vytápění podrobnosti Uhlí, El.kotel
Stav nemovitosti Bezvadný
Plocha zastavěná 75 m²
Kanalizace Žumpa, septik
Konstrukce Zděná
Parkování Vlastní parkovací stání
ID nemovitosti 2024-01-16
Plocha celková 279 m²
Energetická náročnost C - Úsporná

Popis nemovitosti

Realitní kancelář REBELLION nabízí rodinný dům (dvojdomek)(4+1) s pozemkem(354m²) u přehrady Skalka u Chebu v k.ú. Cetnov na prodej.
Jedná se o samostatně stojící dvojdomek v rekreační oblasti Cetnov s vybavením. RD je celoročně užívaný. V domě jsou plastová okna. Rodinný dům je zděný (cihla), izolovaný 15cm polystyrenem, na střeše je šindel s nainstalovanými fotovoltaickými panely(2023). Kuchyňská linka na míru s novými spotřebiči – myčka nádobí, sklokeramická deska a el. trouba zn. CONCEPT. Podlahy – dlažba, plovoucí podlaha. Do objektu se vchází samostatným vchodem, nebo vedlejší verandou. Topení elektrické(radiátory) nebo v krbu(dřevo). Samostatné WC. Koupelna – vana. V patře, kam vedou dřevěné schody(dub) je jeden pokoj a druhý pokoj – nedokončený. Na JZ straně je venkovní terasa s výhledem na přehradu Skalka. K přehradě - koupání 5 minut chůze.
Do objektu není zavedený veřejný vodovod, ale je možné se připojit. Momentálně je využívaná studna s užitkovou vodou. Teplá voda (el. bojler). Odpad – septik. RD není podsklepený. Lze se připojit na WIFI. Celková výměra : 354m² z toho zastavěná plocha činí 75m². V zadní části RD je kůlna na zahradní nářadí.
Parkovat lze vedle RD nebo přímo pod přístřeškem na osobní automobil na pozemku. Restaurace - občerstvení se nachází v docházkové vzdálenosti 5 minut. Do centra Chebu cca 15 minut autem nebo pravidelnou autobusovou dopravou ( zastávka 10 minut pěšky). Zdarma Vám zajistíme financování při koupi nemovitostí s komplexními službami a nejvýhodnější úrokovou sazbou! Pro více informací a prohlídku volejte na tel. 602961353. PENB G

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Podobné nemovitosti

Zobrazit vše (9)
small left
small right