Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

18 450 000 Kč

B

Velmi úsporná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Petra Soukupová
1 hlas

78 246 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Vlak, MHD, Silnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Inženýrské sítě Internet
Datum vložení před 23 dny
Plocha obytná 225 m²
Energetická náročnost B - Velmi úsporná
Elektřina 230 V, 400 V
Způsoby vytápění Lokální - plynové
Parkování Parkoviště
Stav nemovitosti Bezvadný
Plocha užitná 160 m²
Kanalizace Veřejná kanalizace
Konstrukce Jiná
ID nemovitosti 390052
Plocha pozemku 295 m²
Plocha zastavěná 82 m²

Popis nemovitosti

Nabízím Vám ke koupi samostatný rodinný dům v klidné lokalitě Prahy 5 - Zličín v ulici Lidečská. Dům nabízí k využití 4 podlaží. V suterénu domu se nachází malá posilovna a technická místnost s úložnými prostory. Ve zvýšeném přízemí najdeme obývací pokoj s kuchyňským koutem, ložnici a koupelnu s vanou, toaletou a umývadlem. V mezipatře domu je pak vchod na prostornou terasu orientovanou na jižní stranu s velkými květníky, ve kterých je možné pěstovat například bylinky, rajčata nebo papriky. V části terasy jsou zasazeny stromky oddělující pohledově terasu od sousedů. Všechny květníky jsou zavlažovány díky zavlažovacímu systému napojenému na vodu ze studny. Terasa zároveň slouží jako zastřešení pro 2 parkovací stání, další vůz může být umístěn před dům a čtvrté parkovací stání je před oplocením. Další kryté místo pro parkovaní třeba motorky je mezi domem a dílnou.
V patře domu jsou k dispozici dva pokoje s úložným prostorem a malá koupelna se sprchovým koutem, umývadlem a toaletou. Půdní prostor ve 4 podlaží byl rekonstruován na obytné podkroví se čtyřmi střešními okny a byl využíván jako další úložní a odpočinkový prostor. Okna jsou orientována na východ a západ, takže zde můžete sledovat východy a západy slunce.
V zadní části pozemku je samostatná dílna s ponkem a úložným prostorem. V dílně je samostatná část na uložení potravin. Díky tomu, že je celá dílna pod terasou, je zde i v létě zachována konstantní teplota. V rohu pozemku je venkovní krb s udírnou a místem na sezení pro cca 15 osob.
Dům prošel v letech 2008/10 kompletní rekonstrukcí, vč. zateplení fasády i střechy a tím je dům energeticky úsporný a náklady na provoz jsou velmi nízké. Na pozemku je kopaná studna a na rozvod užitkové vody jsou napojené toalety a zavlažování.
Největší předností domu je klidná část původní obce Zličín, nyní připojené k Praze. Zejména pro malé děti, které se bezpečně dostanou do blízké školky či školy. Je velmi dobře dostupný ke konečné zastávce tramvají 9, 10 a 16 (zastávka Sídliště Řepy, cca 5 minut pěšky), železniční zastávce Zličín (také 5 minut pěšky) a konečné zastávce metra Zličín (cca 12 minut pěšky). Tramvají i metrem je Anděl dostupný do 20 minut a centrum Prahy do 30 minut. V blízkosti je Metropole Zličín, kde jsou všechny obchody a služby. Autem se velmi snadno najede na městský okruh směr D1 a další rychlostní komunikace. Dobře dostupné je také letiště Václava Havla (dojezd autem 15 minut).
V celém domě jsou datové rozvody do každé místnosti s připojením na router v druhém patře. V předsíni a koupelnách jsou podlahová topení.
Dům je vytápěn plynovým kotlem je napojen na kanalizaci a obecní vodovod. El. 230/400 V. Další dotazy Vám ráda zodpovím.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Petra Soukupová
Petra Soukupová
100 %

1 hodnocení

zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Petra Soukupová
Petra Soukupová
zobrazit telefon

Podobné nemovitosti