Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

13 400 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

  • včetně provize a právních služeb
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Ilona Tichá

56 829 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Metro
Způsoby vytápění Lokální - elektrické
Okna Dřevěná
Vytápění podrobnosti El.kotel
Datum vložení před 6 dny
Plocha pozemku 422 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina 230 V
Konstrukce Jiná
Parkování Vlastní parkovací stání
Wc Splachovací
Vlastnictví soukromé
Plocha užitná 130 m²
Kanalizace Veřejná kanalizace
Inženýrské sítě Internet
Příjezdy Asfalt
ID nemovitosti 3003
Stav nemovitosti Dobrý
Plocha zastavěná 100 m²

Popis nemovitosti

Rodinný dům, venkovská historická usedlost z konce 18.století na pozemku 422m2, ve vyhledávané lokalitě Prahy 5. Nachází se v těsné blízkosti původního Jinonického zámku, dnes rezidenčního bydlení Jinonický dvůr. Jednopatrová budova obdélníkovém půdorysu stojí samostatně, s delší stranou do ulice Karlštějnská. Na jižní straně do zahrady má dřevěný přístavek, kryjící vstup do domu a schodiště do patra.
Pozdější úpravy domu byly jen minimální. V katastru je dům veden jako nemovitá kulturní památka, při budoucí rekonstrukci bude tedy důležité postupovat citlivě a spolupracovat s památkáři.

Dispozičně je dům vhodný i pro menší dvougenerační bydlení. Přízemí - vstup ze zahrady, samostatné WC, kuchyně a 2 pokoje, koupelna s vanou. První patro: kuchyně a dva pokoje, malá umývárna se dřezem, samostatné WC. Přístup do patra je možný schodištěm v boční dřevěné přístavbě, nebo malým dřevěným schodištěm uvnitř domu. Půda je prostorná a pochozí, přípojka na vodu a kanalizaci, vytápění elektrickým kotlem.
Z boku navazují původní zděné chlívky a dřevníky, součástí zahrady je také zděná podsklepená malá dílna. Zahrada se vzrostlými stromy je příjemná, směrovaná na jižní stranu. Západní strana pozemku je oplocena původní zdí. V sousedství domu se nachází původní venkovská náves s malým rybníčkem.

Tato nemovitost je vhodná nejenom k bydlení ale například jako menší galerie, sídlo firmy atd. V pěší dostupnosti je metro Nové Butovice s nákupním centrem Galerie Butovice. Stanice autobusu 100m od domu. Jinonice jsou velmi vyhledávaná lokalita s veškerou občanskou vybaveností.

Okolí také nabízí širokou nabídku pro sportovní vyžití - přírodní park Vidoule, Prokopské a Dalejské údolí. Klidné bydlení poblíž přírody a zároveň pár minut od centra Prahy. Prohlídky možné kdykoliv i o víkendu.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Ilona Tichá
Ilona Tichá
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Ilona Tichá
Ilona Tichá
zobrazit telefon

Podobné nemovitosti