Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

3 900 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Robert Škvor

16 540 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

ID nemovitosti 371
Stav nemovitosti Dobrý
Plocha zastavěná 142 m²
Datum vložení před 6 dny
Plocha pozemku 754 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Vlastnictví soukromé
Plocha užitná 142 m²

Popis nemovitosti

Ve výhradním zastoupení majitele Vám nabízíme k prodeji rodinný dům - chalupu v obci Myslív u Nepomuku. Podsklepená, zděná chalupa s garáží se nachází na vlastním pozemku o celkové výměře 754 m². Po vstupu do domu ze zádveří vstoupíte do chodby se schodištěm do podkroví. Z této chodby je pak vstup do prostorného obývacího pokoje, do ložnice a do kuchyně. Za kuchyní se pak nachází koupelna s WC. Podkroví domu je neupraveno pro bydlení, ale má dostatečnou světlou výšku k vybudování dalších pokojů.
Objekt je napojen na obecní vodovod. Odpady jsou svedeny do jímky, ale v obci v současnosti probíhá výstavba kanalizace a tak po jejím dokončení bude dům na kanalizaci napojen. Vytápění domu zajišťuje kotel na tuhá paliva.

Obec Myslív se nachází v okrese Klatovy, zhruba 10km jižně od Nepomuku. V obci sídlí obecní úřad, je zde prodejna COOP, restaurace, pošta, dětské hřiště i zastávka autobusu. Dominantou obce je kostel Nanebevzetí p. Marie. Svou činnost tu rozvíjejí také místní spolky – hasiči, TJ Sokol, myslivecké sdružení, včelaři, místní organizace Českého červeného kříže, Spolek pro obnovu ducha a krajiny. V obci mají tradici masopustní průvod, společenské a myslivecké plesy, hasičské soutěže, fotbal a mnohé kulturní a jiné akce pro děti a dospělé. Velké pozornosti se těší gastronomická výstava EX Myslív.

Pro více informací kontaktujte makléře!

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Robert Škvor
Robert Škvor
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Robert Škvor
Robert Škvor
zobrazit telefon