Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

4 490 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

  • včetně provize
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Broker Consulting, a.s.

19 042 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Konstrukce Zděná
Vlastnictví soukromé
Plocha užitná 150 m²
ID nemovitosti 60778
Stav nemovitosti K rekonstrukci
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Datum vložení před 23 dny
Plocha pozemku 834 m²

Popis nemovitosti

Nabízíme Vám jedinečnou příležitost ke koupi rodinného domu vhodného k rekonstrukci a s možností velkého pozemku ve vyhledávané kaznějovské lokalitě – na Habeši.
Nemovitost je umístěna na pozemku o rozloze 837m2 s možností případného rozšíření o dalších 1.340 m2. Na aktuálním snímku KN je zatím stav bez rozdělení. V příloze inzerátu je již náhled s vyznačeným rozdělením.

V přízemí domu se nachází obývací pokoj s balkonkem a nádherným výhledem, kuchyně v prostorné místnosti, koupelna, chodba s prostorným zádveřím, WC. V podkroví jsou 2 samostatné pokoje. Ve spodním podlaží je kotelna, technická místnost /prádelna/ a garáž s montážní jámou. Pod úrovní tohoto patra jsou ještě 2 prostorné sklepy.
Vytápění je řešeno plynovým kotlem s nově vyvložkovaným komínem. Ohřev vody je zajištěn bojlerem. Dům je napojen na veřejný vodovod a odpad bude sveden do ČOV o kapacitě pro 6 osob. Dále je na pozemku vlastní kopaná studna s vydatným přítokem.

Dům je starý cca 80 let a potřebuje celkovou rekonstrukci.
Nicméně před vyklizením byl běžně obývaný, takže není problém s nastěhováním de facto okamžitě a s možností rekonstrukci provádět postupně při současném bydlení.
K tomu lze nyní čerpat státní dotaci Oprav dům po babičce, která činí až 1,4 mil. Kč a s platbou na účet ještě před započetím rekonstrukce! Tahle dotace je NEVRATNÁ.
Zároveň lze čerpat mimořádné úvěry s úročením 3% a bez nutnosti zástavy nemovitostí do výše 2 mio. Kč a délce splácení až 20 let.

Pozemek o rozloze 1.340 m2 je ve fázi před zasíťováním /vyjma kanalizace/. Na tomto pozemku se již nyní nachází čistička s kapacitou pro 4 osoby. Takže ideální jak pro možnost velkého pozemku u domu, stejně tak jako investiční varianta do budoucnosti. Tato lokalita je již kompletně zastavena. Umístění pozemku zaručuje výjimečné soukromí a klidné bydlení. Sousedí pouze z jedné strany se zastavěným pozemkem.

Pozemek s domem i samostatný pozemek mají provedený radonový průzkum a jsou naprosto v normě.

Město Kaznějov se nachází 13 km severně od Plzně a nabízí veškerou občanskou vybavenost jako je ZŠ, MŠ, lékař, pošta, obchody, restaurace, či koupaliště. Skvělá dostupnost díky pravidelné vlakové i autobusové dopravě. Město Plzeň je dostupné autem do 15 minut.

V případě zájmu nás neváhejte kontaktovat.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Broker Consulting, a.s.
Broker Consulting, a.s.
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Broker Consulting, a.s.
Broker Consulting, a.s.
zobrazit telefon
Reklama

Možná se vám bude hodit