Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

22 400 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Ing. Filip Klapáč

94 997 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Pojištění majetku

Srovnání nabídky 8 pojišťoven na pár kliků

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Elektřina 230 V
Způsoby vytápění Ústřední - plynové
Vytápění podrobnosti Plyn
Stav nemovitosti Bezvadný
Plocha užitná 496 m²
Kanalizace Veřejná kanalizace
Inženýrské sítě Internet, Plyn
ID nemovitosti N01001
Plocha celková 496 m²
Plocha zastavěná 254 m²
Zdroje vody Veřejný vodovod, Místní zdroj
Parkování Garáž, Vlastní parkovací stání
Datum vložení před 14 dny
Plocha pozemku 1 348 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji jedinečný rezidenční viladům s 5 jednotlivými bytovými jednotkami nacházející v Plzni, městské části Radobyčice. Tento dům poskytne žádané soukromí, vysoký standard, rezidenční styl bydlení s bezpečným parkováním a komfortním společným zázemím pro relaxaci a sport, to vše v blízkosti města. Dům je v katastru nemovitostí zapsán jako bytový dům a kolaudován byl v r. 2005. Jedná se o třípatrový dům (1.PP, 1.NP a PODKROVÍ), dům je nyní využíván ke komerčním účelům tj. pronájem rezidenčních bytů. Celková výměra pozemku 1348 m2, zastavěná plocha 254 m2, užitná plocha 496 m2. Dispozice bytů je 1+KK (1x) a 2+KK (4x). Byty jsou plně komfortně vybavené kuch. linkou, elektrospotřebiči, zařízením a nábytkem, vybavení je součástí prodeje včetně vybavení posilovny, sauny i kolárny.
Viladům charakterizuje vysoká kvalita poskytovaného bydlení, jež je doplněna vnitřním společným příslušenstvím zahrnující saunu, posilovnu s hernou, sklad, kolárnu, sklepní úložné boxy a venkovní příslušenství zahrnující bazén 3,5 x 7 m se zastřešením, zahradní zděný domek s krytou pergolou, garážové stání pro 4 auta, venkovní parkovací stání pro 4 auta.
Dům je napojen na kompletní infrastrukturu, vlastní studna (možnost volby zdroje vody - lze přepínat), centrální plynový kotel, 300 litrový zásobníkový ohřívač vody, centrální wifi, rozvod satelitní TV do všech bytů, měření spotřeby energií u každého bytu samostatně.
K dispozici je relaxační, pečlivě udržovaná oplocená zahrada. Dům je v perfektním stavu, majitel se denně stará o pravidelnou údržbu a úklid. K dispozici je technická dokumentace. Dům je možné užívat i jako vícegenerační pro jednoho uživatele, případně v domě propojit podnikání s bydlením, či uzpůsobit celý dům pro komerční účely. Suterén je například ideálně vhodný pro rehabilitaci, fyzio, wellnes, masáže, kosmetiku.
Lokalita je přátelská a bezpečná, v mnoha ohledech výhodně situovaná. Nedaleko najdete nákupní centrum Olympia a snadno se napojíte na dálniční přivaděč D5. PENB RK nemá k dispozici, k dispozici je technická zpráva uvádějící tepelnou náročnost budovy, kterou lze na vyžádání zaslat. Pro účely inzerce dočasně stanovena třída G.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Ing. Filip Klapáč
Ing. Filip Klapáč
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Ing. Filip Klapáč
Ing. Filip Klapáč
Telefon zobrazit telefon
Reklama

Možná se vám bude hodit