Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

69 000 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Alexandr Mizjuk

292 626 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Kanalizace Veřejná kanalizace
Datum vložení před 16 dny
Plocha užitná 2 700 m²
Konstrukce Jiná
Stav nemovitosti Dobrý
Plocha zastavěná 577 m²
ID nemovitosti 387454
Plocha pozemku 577 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Popis nemovitosti

Nabízíme Vám exkluzivní dům s vysokými výnosy, nacházející se na hlavní třídě, ulici T.G. Masaryka, přímo v centru města. Ulice je jedna z nejnavštěvovanějších ve městě, kde poblíž najdete vše co potřebujete: kavárny, banky, obchody se suvenýry a především muzeum Jana Bechera. Dům je historickou budovou a zdobí ulice Masaryka už od roku 1926. Budova Pasáže je charakteristická svou propojenou historií a moderními detaily. Objekt je hodnotným příkladem moderní architektury meziválečného období s tvrdou šlechtěnou omítkou, tzv.kamennou. Svým umístěním a největší komerční plochou, která skýtá vše od kavárny, baru až po řadu různých obchodů, které jsou nově zrekonstruované a pronajaté, je tato budova velmi perspektivní investiční příležitost.
Fasáda budovy byla renovována před několika lety a je zdobena historickými prvky architektury. Budova je taktéž skeletová, což přináší řadu pozitiv v dalších rekonstrukcích.
Celková plocha domu je 2 700 m2.
V přízemí se nachází obchodní prostory a kavárna o celkové rozloze 460m2.Veškeré prostory v přízemí a suterénu se efektivně pronajímají a zajišťují dlouhodobý a stabilní výdělek.
V prvním patře jsou volné prostory přes 420m2.
V dalekých dějinách se tu nacházela krásná a velmi uznávaná Vídeňská kavárna.
Ve druhém až čtvrtém patře se nachází prostory pro bydlení o užitné ploše 1320m2. Tyto prostory jsou určeny k rekonstrukci a jsou dalším aktivem v tomto projektu. Ať už k prodeji či pronájmu, zisk se vždy dostaví. Tato nemovitost představuje nejen exkluzivní příležitost k bydlení, ale také atraktivní investici s vysokým potenciálem zhodnocení. Buďte součástí tohoto prestižního projektu a získejte svůj vlastní kousek historie v Karlových Varech.
Přijďte si prohlédnout svůj budoucí projekt, který Vám jistě v budoucnu přinese značné výnosy!

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Alexandr Mizjuk
Alexandr Mizjuk
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Alexandr Mizjuk
Alexandr Mizjuk
Telefon zobrazit telefon