Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

1 490 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Iveta Billová

6 319 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Silnice
Vybavení pronájem Kuchyňská linka
Datum vložení před 18 dny
Plocha pozemku 343 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Konstrukce Jiná
Příjezdy Nezpevněný
Stav nemovitosti Bezvadný
Plocha užitná 36 m²
Balkóny Terasa
ID nemovitosti 2024-05-31
Plocha celková 343 m²
Plocha zastavěná 37 m²

Popis nemovitosti

Realitní kancelář REBELLION nabízí Zahradní domek(37m²)se zahradou(343m²) v k.ú. Horní Lomany – Františkovy Lázně na prodej.
Jedná se o samostatně stojící zahradní domek s částečným vybavením. Domek lze celoročně využívat. V domku jsou plastová okna., v patře dřevěná. Domek je dřevěný založený na betonových patkách. Výška nemovitosti max. 3,85m. Je zde jeden velký pokoj s kuchyňskou linkou a předsíň s prostorem pro chemické WC. Objekt není napojen na vodovod ani kanalizaci. Není napojen na elektřinu – lze připojit. El. energie je zajištěna- naftovým agregátem. Půdorys 5x 7,33m. Obvod je pobitý palubkami nebo OSB deskami se stěrkovou omítkou. Meziprostor je vyplněn tepelnou izolací. Konstrukce zastřešení je tvořena dřevěnými sedlovými vazníky. Podlaha OSB desky a je zde položen zátěžový koberec. Do objektu se vchází samostatným vchodem do verandy a poté do obývací místnosti s kuchyňským koutem. Další samostatné WC je umístěno z vnější části chaty - typ. suché WC. Na jižní straně je venkovní terasa s výhledem do okolní přírody.
Domek není podsklepený. Na zahradě je venkovní posezení a natrvalo usazen mobilní obytný přívěs. Výměra : zastavěná plocha činí 37m², zahrada 343m².
Parkovat lze vedle rekreačního objektu nebo přímo na pozemku. Docházková vzdálenost do centra Františkových Lázní cca 15 minut. Autem 5minut. Zdarma Vám zajistíme financování při koupi nemovitostí s komplexními službami a nejvýhodnější úrokovou sazbou! Pro více informací a prohlídku volejte na tel. 602961353.
CENA K JEDNÁNÍ

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Iveta Billová
Iveta Billová
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Iveta Billová
Iveta Billová
zobrazit telefon