Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

3 500 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Hana Procházková

14 843 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Silnice
Zdroje vody Studna vrtaná
Parkování Garáž, Parkování na ulici, Vlastní parkovací stání
Vlastnictví soukromé
Plocha obytná 68 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina 230 V, 400 V
Konstrukce Zděná
ID nemovitosti 240104
Stav nemovitosti Bezvadný
Plocha užitná 118 m²
Kanalizace Vlastní ČOV
Balkóny Balkon
Datum vložení před 30 dny
Plocha pozemku 1 003 m²
Plocha zastavěná 58 m²

Popis nemovitosti

Představujeme k prodeji krásnou chatu s velikým pozemkem v zaniklé osadě Zlatá Hvězda u obce Herstošice, konkrétně na adrese Herstošice č.ev. 12.

Podívejte se na samostatnou stránku chaty: chata-herstosice.cz

Osada Zlatá Hvězda katastrálně patří pod Bochov, od Bochova je vzdálená 6 km, od Žlutic 7 km. Z Karlových Varů jsme u chaty za 15 minut jízdy autem, z Prahy je to 106 km. Chata se nachází kousek od sjezdu ze silnice Praha-Karlovy Vary, je tedy skvěle dostupná. Přitom je ale umístěná v přírodě, obklopená loukami, lesy, krásnou přírodou. Kousek od místa je Žlutická přehrada, přírodní park Horní střela, Klášter Teplá nebo zámek v Manětíně. Chata je dobře dostupná i z Plzně.

Pozemek s chatou se nachází na okraji osady, je oplocený, mírně svažitý, z jedné strany obklopený stromy a keři, z druhé strany polem. Parkovat je možné jak na pozemku, tak pod přístřeškem na auto nebo na příjezdové komunikaci.

Chata byla postavena v roce 1992, je zděná, postavená z bílých tvárnic, celoročně obyvatelná a je ve výborném stavu. Má jedno nadzemní podlaží, podkroví a je kompletně podsklepená. V přízemí se nachází předsíň, samostatné WC, koupelna se sprchovým koutem, ložnice s balkonem a kuchyně s obývacím koutem. V podkroví jsou pak dvě ložnice a menší balkon. V suterénu se nachází dílna a sklep.

Do chaty je zavedena elektřina (230 V i 400 V) a voda z vlastního, 30 m hlubokého vrtu. Ohřev vody zajišťuje elektrický bojler. Topení je řešeno krbovými kamny na dřevo. Komín byl vyvložkovaný. Odpadní voda je svedena do trativodu přes domácí čistírnu odpadních vod. Plyn do chaty zavedený není, na vaření je využívaná plynová bomba. Okna jsou dřevěná, dvojskla.

Celková plocha pozemku je 1003 m2, z čehož část parcely je situovaná v zastavěném území obce. Na pozemku rostou ovocné stromy a je zde vyhrazený prostor pro parkování, domácí udírna a sklad na nářadí.

Výměry:
Plocha pozemku: 1.003 m2
Celková užitná plocha: 118 m2
Podlahová plocha chaty: 68 m2

Hledáte - li dostupné místo pro rekreaci, v přírodě a zároveň s dobrou dojezdovou vzdáleností do větších měst, může být tato chata vhodná právě pro vás. Zavolejte mi, ráda se zde s vámi sejdu na prohlídce. Pro koupi zajistíme kompletní realitní i právní servis, příp. i financování hypotečním úvěrem.
Hana Procházková
TAURUM reality

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Hana Procházková
Hana Procházková
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Hana Procházková
Hana Procházková
Telefon zobrazit telefon