Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

3 490 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

big left
big right
Nemovitost nabízí
Mgr. Barbora Choulíková

15 314 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Vlak, Silnice
Příjezdy Asfalt
Stav nemovitosti Dobrý
Plocha užitná 80 m²
Elektřina 230 V, 400 V
ID nemovitosti 880
Plocha celková 55 m²
Plocha zastavěná 55 m²
Parkování Parkování na ulici
Datum vložení před 17 dny
Plocha obytná 80 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Popis nemovitosti

AG bydleni.cz, s.r.o. si Vám dovoluje exkluzivně nabídnout k prodeji krásnou chatu o zastavěné ploše 55 m2 s rozlehlou zahradou a sadem o velikosti 1375 m2, v obci Blovice, okres Plzeň - jih. Tato stavba s dispozicí 2+1 poskytuje skvělou příležitost k odpočinku a relaxaci, přičemž je zde i možnost přestavby na rodinný dům. Díky možnosti připojení na inženýrské sítě a potenciálu k rekonstrukci je tato nemovitost ideální volbou pro ty, kteří hledají klidné bydlení s možností vlastních úprav a rozšíření.

Jedná se o zděnou, celoročně obyvatelnou chatu v perfektním stavu. Pozemek má vlastní parcelní číslo. Jedná se o patrovou chatu o dispozici 2+1 s prostorným balkonem. Dispoziční řešení: veranda, prostorný obývací pokoj, kuchyně. Po celé své rozloze má půdní prostory - původně seník. Chata je zděná, okna jsou dvojitá dřevěná, podlahy betonové, střecha eternitové vlny. Chata je podsklepená. Ve sklepě se nachází 2 místnosti, které poskytují dostatek úložného prostoru. K chatě vede bezproblémový přístup po obecní komunikaci.

Vytápění zajišťují kamna na tuhá paliva. Do chaty je zavedena elektřina, elektrický proud (2 tarify). Chata používá vodu z vlastní vrtané studny (37 m). Parkovat lze bezproblémově přímo u chaty. Kolem chaty je dostatek prostoru pro umístění pergoly, bazénu a dále lze prostor využít i pro pěstování ovoce, zeleniny či květin.

Chata se nachází na okraji obce a s nádherným výhledem do okolí a obklopená přírodou. Ideální místo pro rodiny s dětmi, na procházky, relax i bydlení. Doporučujeme prohlídku.

Město Blovice disponuje kompletní občanskou vybaveností (MŠ, ZŠ, gymnázium, lékaři, pošta, obchody, supermarket, večerky atd.). Blízkost Plzně zajišťuje dostupnost veškerých služeb a vybavenosti města, zatímco zachovalá příroda a okolní krajina nabízejí spoustu možností pro outdoorové aktivity a rekreační čas.

Nemovitost je možno financovat i hypotékou, kterou Vám rádi zdarma vyřídíme. Více informací u RK.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Podobné nemovitosti

Zobrazit vše (2)
small left
small right
Reklama

Možná se vám bude hodit