Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

3 390 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Boris Šosman

14 377 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Vlak, Silnice
Zdroje vody Místní zdroj
Inženýrské sítě Internet, Plyn
Datum vložení před 8 dny
Plocha užitná 148 m²
Elektřina 230 V
Způsoby vytápění Lokální - plynové
Příjezdy Asfalt
Stav nemovitosti Po rekonstrukci
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Kanalizace Žumpa, septik
Balkóny Terasa
ID nemovitosti 6907
Plocha pozemku 932 m²

Popis nemovitosti

Objevte svůj nový domov v srdci Krušných hor!

S radostí vám nabízím útulnou celoročně obyvatelnou chalupu v kouzelném prostředí horské vesnice Nové Hamry. Tato vesnice se nachází v nadmořské výšce 693 m v údolí řeky Rolavy a Bílého potoka, v nejzachovalejší části Krušných hor na samém západě Karlovarského kraje, pouhých 20 km od centra Karlových Varů.

Vynikající lokalita pro zimní sporty a letní turistiku.
Představte si probouzení do krásné přírody, pouhých 300 metrů od lyžařského střediska. Další možnosti lyžování jsou jen 1 km od domu. V obci je celkem 5 vleků a okolí Nových Hamrů je protkáno sítí pravidelně udržovaných a značených běžeckých tras, které se napojují na Krušnohorskou lyžařskou magistrálu. Pokud toužíte po větším lyžařském dobrodružství, středisko Plešivec je vzdáleno jen 8 km.
Příroda na dosah ruky
V létě si užijete nespočet turistických stezek a cyklotras, které vedou přímo kolem vašeho nového domova. S téměř 1000 m2 oploceného pozemku, včetně části lesa a blízkého horského potoka, máte přírodu na dosah ruky.

Pohodlí a prostor
Chalupa o celkové užitné plochy 148m2 má 3 podlaží a nevyužitou půdu. Na vlastním pozemku najdete velkou terasu s krásným výhledem a krytou terasu. V přízemí domu se nachází prostorná garáž, dílna a praktické technické místnosti, včetně prostoru na pračku, sušičku a vinotéku, které doplňují komfort vašeho nového domova.
V prvním patře vás uvítá vstupní veranda s větším jídelním stolem, prostorná kuchyně spojená s obývacím prostorem a nádherným výhledem, nová koupelna a samostatné WC. Přímý vstup na terasy a zahradu zajišťuje pohodlí a relaxaci.
V druhém patře najdete dvě samostatné ložnice, malou místnost ideální jako šatnu či dětský pokoj, a otevřený prostor využitelný jako knihovna nebo kancelář.

Moderní vybavení
Půda je suchá a čistá, připravena pro vaše nápady. Dům je napojen na kompletní inženýrské sítě: elektřina, vodovod, plyn, žumpa a septik. V několika místnostech jsou krbová kamna pro příjemné večery. Nové elektroinstalace, rozvody vody, částečně nové podlahy a dlažby, nová kuchyně a koupelna dodávají domu moderní nádech.

Okamžité nastěhování
Možnost odkupu vybavení domu dle vašich představ a okamžité nastěhování již v létě 2024.
Tato chalupa je ideální pro ty, kteří hledají celoroční rekreaci v nádherném prostředí, kde jsou všechny aktivity přímo na místě. Přijďte a objevte své nové útočiště, kde každý den přináší nové zážitky a radosti. Váš nový domov čeká na vás!

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Boris Šosman
Boris Šosman
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Boris Šosman
Boris Šosman
zobrazit telefon