Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

1 746 400 Kč

  • 2 950 Kč za m²
  • vč. provize RK a právního servisu
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Petr Hyndrák

7 406 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Základní informace

Kanalizace Veřejná kanalizace
Plocha celková 592 m²
ID nemovitosti 7
Plocha pozemku 592 m²
Datum vložení před měsícem
Plocha užitná 592 m²

Popis nemovitosti

Hledáte únik z rušného městského života do přírody, ale chcete zároveň zůstat v dosahu občanské vybavenosti a Plzně? Nabízíme Vám ke koupi stavební pozemek v obci Újezd u Svatého Kříže v okrese Rokycany, který se nachází v klidné, okrajové části obce s jihovýchodní orientací. Pozemek je součástí nově vznikající lokality 8 stavebních parcel určených k bydlení v rodinných domech. Do konce roku 2024 budou zbudovány inženýrské sítě včetně přípojek a na jaře 2025 asfaltová příjezdová komunikace ve standardu obytné zóny s veřejným osvětlením.
Na pozemku lze postavit přízemní nebo patrový rodinný dům s obytným podkrovím, s jehož výběrem či výstavbou Vám v případě Vašeho zájmu rádi pomůžeme. Obec je součástí Přírodního parku Horní Berounka, v jejím okolí se nachází bohatá síť pěších i cykloturistických tras, množství historických mlýnů a dalších pamětihodností. Vrcholem relaxace je pak nedaleké mistrovské golfové hřiště Darovanský dvůr s wellness centrem, které je vzdálené pouhých 5 minut.
Koupi tohoto stavebního pozemku vřele doporučujeme všem, kteří hledají místo pro spokojený rodinný život či víkendovou relaxaci s dobrou dostupností Plzně, Rokycan a dálnice D5.
Pokud Vás naše nabídka oslovila, neváhejte nás kontaktovat, rádi Vám celý projekt představíme.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Petr Hyndrák
Petr Hyndrák
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Petr Hyndrák
Petr Hyndrák
Telefon zobrazit telefon