Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

7 499 000 Kč

  • 2 708 Kč za m²
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Pavel Maxa

31 803 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Silnice, Dálnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Plocha celková 2 769 m²
Elektřina 230 V
ID nemovitosti 146
Plocha pozemku 2 769 m²
Kanalizace Veřejná kanalizace
Datum vložení před 24 dny
Plocha užitná 2 769 m²

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji lukrativní soubor pozemků pro bydlení v obci Úherce, okres Plzeň-sever. Jedná se o 6 parcel o celkové výměře 2769m², díky čemuž nabízí obrovský potenciál pro investory, kteří hledají vhodné místo pro realizaci výstavby developerského projektu, případně přináší zajímavou možnost uložení volných peněžních prostředků. Pozemky jsou z části kompletně zasíťované (Elektřina, vodovod, kanalizace).
Velkým benefitem je výhodná poloha nemovitosti v obci Úherce. Tato obec má vynikající dopravní dostupnost díky nájezdu na dálnici D5 a nachází se přímo u města Nýřany, kde je k dispozici veškerá občanská vybavenost. Zároveň se nachází pouhých 20 minut jízdy od Plzně.
Dle územního plánu činí zastavitelnost pozemků 50 % plochy parcely a původní územní studie počítala s výstavbou 2 dvojdomů a 2 samostatně stojících rodinných domů. Je počítáno s přízemními domy s podkrovím do maximální výšky 9 metrů. Díky tomu je možné vystavět projekt s velmi zajímavou návratností. Je možné ještě změnit výměry jednotlivých parcel, či snížit jejich počet, případně přijít s úplně novým projektem, vzhledem k tomu, že zatím na parcelách nebylo vydáno stavební povolení. V případě zájmu o prohlídku či více informací nás neváhejte kontaktovat!

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Pavel Maxa

Nemovitost nabízí

 Pavel Maxa
Pavel Maxa
zobrazit telefon
Reklama

Možná se vám bude hodit