Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

Cena na dotaz

  • Info o ceně u RK
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Pavel Kučerák

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Silnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Plocha celková 776 m²
Elektřina 230 V
ID nemovitosti 753
Plocha pozemku 776 m²
Kanalizace Veřejná kanalizace
Datum vložení včera
Plocha užitná 776 m²

Popis nemovitosti

Prodej stavebního pozemku se základovou deskou pro rodinný dům o půdorysných rozměrech 18 x 11 m. Pozemek se nachází v klidné obci Ohučov, nedaleko Staňkova. Tato lokalita je vhodná pro stavbu rodinného domu.
Součástí prodeje je i projektová dokumentace ke stavbě. Záměrem je výstavba jednopodlažního rodinného domu o dispozici 4kk s garáží a jedním dalším parkovacím stáním. Dům má být zastřešen valbovou střechou o sklonu min. 25°. Půdorysný rozměr domu je 18 x 11 m. V základové desce jsou vyvedeny přípojky na inženýrské sítě - veřejná kanalizace, veřejný vodovod. Elektrická energie je zavedena do elektrorozvodné skříně-antoníček.
Za domem je plánována terasa, která bude přístupná z obytné kuchyně.
Ohučov se nachází cca 1,5 km od města Staňkov, pod který územně spadá. Domažlice jsou vzdáleny cca 22 km, Plzeň 32 km. Hraniční přechod Folmava se SRN je vzdálen cca 36 km. Ohučovem vede velmi oblíbená cyklostezka, po které můžete dojet až do Horšovského Týna. Děti i rodiče jistě ocení blízkost dětského hřiště cca 300 m od nemovitosti. Ve Staňkově pak víceúčelové hřiště, tenisové kurty, fotbalové hřiště základní a mateřskou školu, atd.
Pokud Vás tato nabídka zaujala, kontaktujte makléře, financování včetně dostavby rodinného domu vám pomůže zajistit náš finanční specialista.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Pavel Kučerák
Pavel Kučerák
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Pavel Kučerák
Pavel Kučerák
Telefon zobrazit telefon