Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

1 354 200 Kč

  • 300 Kč za m²
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Veronika Vencová

5 743 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Základní informace

ID nemovitosti 6078
Plocha celková 4 514 m²
Plocha užitná 4 514 m²
Datum vložení před 23 dny
Plocha pozemku 4 514 m²
Plocha zastavěná 4 514 m²
Stav nemovitosti Dobrý
Plocha obytná 4 514 m²

Popis nemovitosti

V zastoupení vlastníka nabízím k prodeji parcely, které částečně zasahují do stavebního území. Předmětem prodeje jsou dvě sousedící parcely zapsané na listu vlastnictví 569 pod čísly 739/10 a 765/8 v katastrálním území Štipoklasy u Lovčic. Obě jsou k prodeji jak celek do 100% vlastnictví.

Dle aktuálního plánu obce leží tyto parcely ve stavební ploše. Větší z parcel - č. 765/8 - je nyní vedena jako orná půda a užívána jako trvalý travní porost. Její výměra je 4 410 m2 a z toho 660 m2 je současně v ploše smíšené obytné venkovské. Hlavní užití je vymezeno pro polyfunkční využití zahrnující bydlení v rodinných domech (a další přímo související stavby zařízení a činnosti) a občanské vybavení lokálního a regionálního významu. Přípustné jsou pak například stavby a zařízení pro sport a každodenní rekreaci obyvatel, veřejná prostranství nebo dopravní a technická infrastruktura pro obsluhu dané lokality.

Menší z parcel - č. 739/10 - má výměru 104 m2 a v územním plánu obce je vedena jako veřejné prostranství. Výřez územního plánu s vyznačenými parcelami je v náhledu ve fotogalerii inzerce.

Štipoklasy jsou neveliká obec, součást města Plánice. Severní polovina katastrálního území zasahuje do Přírodního parku Plánický hřeben. V obci je zavedena autobusová doprava. Plánice jsou pro svou malebnost, historii, stavební památky, krásnou přírodu svého okolí a sportovní vyžití stále častěji vyhledávaným místem pro rekreaci a odpočinek.

V případě zájmu nebo dotazů mne neváhejte kontaktovat na níže uvedeném čísle nebo e-mailu.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Veronika Vencová
Veronika Vencová
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Veronika Vencová
Veronika Vencová
zobrazit telefon