Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

3 490 000 Kč

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Viktor Klein

14 801 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Vlak, MHD, Silnice, Dálnice
ID nemovitosti 390422
Plocha pozemku 1 082 m²
Elektřina 230 V, 400 V
Datum vložení před 11 dny
Plocha užitná 1 082 m²
Kanalizace Veřejná kanalizace
Plocha celková 1 082 m²

Popis nemovitosti

Koupit hezký stavební pozemek v Lokti u Karlových Varů je skoro nemožný úkol. Loket je krásné historické městečko s více jak 3000 obyvateli v meandru řeky Ohře, která ho krásně obtéká ve tvaru lokte, odkud taky dostal své jméno. Dominantou města je hrad Loket s historií sahající do 12. století. Sousedství Karlových Varů ho předurčuje k romantickým výletům nejen pro pěší a cyklisty, ale oblíbenost si získal i u vodáků. Splout řeku Ohři do Karlových Varů je oblíbená činnost mnohých návštěvníků. Další návštěvníci proudí do Lokte za kulturou, díky Loketskému amfiteátru, kde se pořádají koncerty, muzikály a spoustu dalších akcí po celé léto. Další významná akce je Loketský motokros. Je toho mnohem více a rozepisovat se nemá smysl. Kdo ho navštíví, chce tu bydlet, ale nemá kde, a tak se alespoň s láskou vrací. Kapacita je vyčerpaná, ale jedna třešnička na dortu se našla.
Námi nabízený pozemek o rozloze 1.138m2 je dle územního plánu vhodný pro smíšené bydlení a může zde vzniknout rodinný dům, nebytový prostor atd. Zastavitelnost je okolo 60%, což je více jak dostatečné pro realizaci individuální představy o vlastním využití. V přípravě je kompletní zasíťování pozemku (ČEZ, voda , kanalizace) a může být součástí kupní smlouvy. K pozemku vede asfaltová komunikace a u části je spoluvlastnický podíl souseda.
Důležitý je i výhled z pozemku na hrad, neméně podstatná je i obslužnost. Blízká rychlostní silnice Vám umožní rychlé spojení nejen do Karlových Varů, ale i směr na Sokolov, Cheb a dále do Německa.
Důležitým prvkem v rozhodování o koupi pozemku může být i velké soukromí, které představuje. Žádní další sousedi tu nehrozí. Jen zeleň a krásné panoráma. Klid a svoboda.
Tenhle pozemek není třešnička na dortu ale doslova bomba, splněný sen.
Alespoň takto to vidím já, a když tomu věřím, promítám své představy dál.
Těším se na první prohlídky a věřím, že tato nemovitost se v mé nabídce dlouho neohřeje.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Viktor Klein
Viktor Klein
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Viktor Klein
Viktor Klein
zobrazit telefon