Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

7 740 000 Kč

  • 969 Kč za m²
  • včetně provize
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených

32 825 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Základní informace

ID nemovitosti N05795
Plocha pozemku 7 991 m²
Datum vložení před 7 dny
Vlastnictví soukromé

Popis nemovitosti

Hledáte prostorný pozemek, který vám poskytuje soukromí, přírodu, ale zároveň dobrou dojezdovou vzdálenost do města?

Nebo hledáte pozemek s platným stavebním povolením, kde nemusíte řešit papírování?

Aktuálně Vám můžu nabídnout jedinečný pozemek, který se nachází v malebné lokalitě obce Hůrky u Rokycan.

Pozemek o celkové velikosti 7.991 m2 se nachází na vyvýšeném místě obce Hůrky. Skládá se ze tří samostatných pozemků, je obdélníkového tvaru a zároveň je mírně svažitý jižním směrem. Z pozemku je výhled na kopec Žďár.

Na základě vydaného platného stavebního povolení je možné na pozemku p.č. 80/7 o velikosti 2.211 m2 zahájit rovnou stavbu RD.

Základní popis budoucí stavby:
Samostatně stojící stavba RD (typ domu - RD Arie 1 plus). Dům je plánovaný jednopodlažní s obytným podkrovím a s dvougaráží umístěnou na boční straně budoucího domu. Svým dispozičním řešením uspokojí nároky na bydlení velké rodiny. RD je dispozičně řešen jako 5+1, předpokládaná zastavěná plocha 180m2, užitná plocha 260m2. V přízemí domu je plánované zádveří, hala se schodištěm do 2NP, kuchyň, spíž, obývací pokoj se vstupem na terasu, 2x pokoj, koupelna s WC. Ve 2NP je plánová chodba, 2x pokoj, 2x šatna, WC, koupelna a ještě půda nad garáží.

Stavba je plánovaná na napojení domovní ČOV, voda řešená vlastní studnou na pozemku (není realizována a není součástí kupní ceny) a přípojku elektřiny.

Doplňující info k inženýrským sítím: elektřina je na hranici pozemku, obecní voda je v komunikaci u pozemku, obecní dešťová kanalizace a plyn je v blízkosti.

Pozemek je ideální pro ty, kteří hledají místo spojené s přírodou, klidem a soukromím, ale je zároveň v dobré dostupnosti na dálnici D5 (7km), která vás přivede do Plzně či na okraj Prahy.

Financování je možné pomocí hypotečního úvěru, který vám v rámci služeb naší RK zajistíme.
Obec Hůrky leží v brdských lesích cca 10km od Rokycan v Plzeňském kraji, cca 30 km od krajské Plzně a 70 km od hlavního města Prahy.

K dnešní občanské vybavenosti obce patří veřejný vodovod, veřejná knihovna, prodejna potravin a dvě autobusové zastávky. Autobusové linky využívají občané k dojíždění do práce, do škol, k lékaři apod. V obci a kolem ní je spousta možností turistického a cykloturistického vyžití, v zimě při dostatku sněhu je zde vždy několik běžeckých stop. V nedalekém Holoubkově je základní škola a mateřská škola. (Ralman)

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Bc. Milan Mattanelli
Bc. Milan Mattanelli
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Bc. Milan Mattanelli
Bc. Milan Mattanelli
zobrazit telefon