Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

22 990 000 Kč

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Ing. Zdeněk Adamec

97 499 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Základní informace

ID nemovitosti N107261
Plocha pozemku 18 347 m²
Datum vložení včera
Vlastnictví soukromé

Popis nemovitosti

Exkluzivně Vám nabízíme k prodeji pozemek o celkové výměře 18347 m2 v obci Březová nad Svitavou, katastrální území Březová nad Svitavou. Tato nemovitost je vhodná a ideální investiční příležitost pro developerské firmy či společnosti.

Opravdu rozsáhlý, mírně svažitý pozemek obdélníkového tvaru má přibližnou délku 230 m a šířku 80 m. Nachází se na okraji obce v klidné části, napojující se na zástavbu rodinných domů. K pozemku vede obecní asfaltová cesta, veškeré inženýrské sítě jsou pak na hranici. Přímo vedle pozemku je již vybudované dětské hřiště.

Dle platného územního plánu je větší část pozemku (cca 11500 m2) vedena jako Plochy bydlení – bydlení v rodinných domech, menší část jako Plochy smíšené nezastavěného území – přírodní, zemědělské. Samozřejmostí jsou podrobné informace z ÚP pro zájemce k dispozici.

Obec Březová nad Svitavou je menší město v Pardubickém kraji s veškerou potřebnou infrastrukturou – ZŠ a MŠ, obchody, fotbalové hřiště, několik dalších sportovních i dětských hřišť, lékařské služby, restaurace a další.
Za zmínku jistě stojí perfektní dopravní dostupnost do okolních měst i obcí. Obcí prochází hlavní tah silnice Brno – Svitavy, železniční stanice Březová nad Svitavou je pak významné železniční spojení na trati Brno a Česká Třebová.

S financováním nemovitosti Vám rádi pomůžeme prostřednictvím našich hypotečních specialistů. Budu se těšit na osobní setkání při prohlídce tohoto velkolepého pozemku. Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N107261.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Ing. Zdeněk Adamec
Ing. Zdeněk Adamec
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Ing. Zdeněk Adamec
Ing. Zdeněk Adamec
Telefon zobrazit telefon