Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

1 739 000 Kč

  • Možnost převzetí hypotéky cca 1.000.000,-Kč/úrok 4,24 % (splátka cca 5.675,- Kč)
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených

7 631 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Vlak, Silnice
Datum vložení před 13 dny
Elektřina 400 V
Stav nemovitosti Dobrý
ID nemovitosti 895

Popis nemovitosti

Možnost převzetí hypotéky (cca 1.000.000,-Kč/úrok 4,24 %) + doplatek kupní ceny. Splátka cca 5.675,- Kč.

AGbydleni.cz Vám exkluzivně nabízí k prodeji velmi pěkný pozemek o velikosti 724 m2 na žádaném místě a ve velmi klidné lokalitě ve městě Blovice - Stará Huť, Plzeň - jih. Pozemek je rovinatý, ve tvaru nepravidelného obdélníku s přístupem po obecní silnici.

Součástí prodeje je projektová dokumentace k rodinnému domu z roku 2022, a to včetně veškerých povolení. Realizace elektrického sloupku je již s pevným termínem montáže. Majitel má k dispozici: radonový průzkum, souhlasné stanovisko PČR o bezpečnosti a plynulosti provozu, souhlasné stanovisko KHS, rozhodnutí MěÚ Blovice odbor životního prostředí o odnětí části pozemku z půdního fondu, vyjádření z CETIN o existenci sítí, souhlasné stanovisko s umístěním vrtané studny z Obvodního báňského úřadu, souhlasné stanovisko s vrtanou studnou z Povodí Vltavy, závazné stanovisko pro RD a vrtanou studnu z MěÚ Blovice, odbor stavební a dopravní, povolení pro vrtanou studnu z MěÚ Blovice, odbor stavební a dopravní (06/2022) a souhlas s provedením ohlášeného stavebního záměru and #34;novostavba RD and #34; z MěÚ Blovice, odbor stavební a dopravní (08/2022).

Stavební parcela se nachází v zastavěné oblasti plné zeleně. Pozemek zaručuje nádherný výhled do okolí a na město Blovice. Okolní pozemky jsou mimo zastavitelné území. Dle územního plánu je přípustná výstavba bydlení v rodinných domech venkovského typu a usedlostech, intenzita využití pozemku je 30%, max. výška objektů je 1 NP + P včetně.

Stará Huť je část města Blovice v okrese Plzeň-jih. Nachází se asi 2 km na jihovýchodně od Blovic. Město Blovice je kompletně občansky vybavené. Veškerá občanská vybavenost v blízkosti: úřady, školka, škola, gymnázium, kulturní dům, základní umělecká škola, poliklinika a lékárna, pošta, banka, zastávka autobusu, vlaku, centrum města v blízkosti. Bližší informace v RK.

S financováním rádi pomůžeme.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Mgr. Barbora Choulíková
Mgr. Barbora Choulíková
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Mgr. Barbora Choulíková
Mgr. Barbora Choulíková
zobrazit telefon
Reklama

Možná se vám bude hodit