Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

27 177 204 Kč

  • 3 999 Kč za m²
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Petra Palušná

115 257 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Základní informace

Dopravní spojení Silnice, Dálnice
Plocha celková 6 796 m²
ID nemovitosti 391464
Plocha pozemku 6 796 m²
Datum vložení před 7 dny
Plocha užitná 6 796 m²

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji exkluzivní investiční příležitost v podobě pozemku v Losiné u Plzně. Jedná se o komerční pozemek o celkové rozloze 6796 m2, který nabízí obrovský potenciál pro investory. Tento unikátní pozemek je oplocen a vybaven vrtem a trafem, což představuje skvělou infrastrukturu pro rozvoj různých projektů. Součástí pozemku jsou dvě stavby bez popisného čísla (jiná stavba, zastřešená zpevněná plocha o výměře 1355 m2 a garáž o výměře 78 m2).
Přístupová cesta je částečně vlastní a částečně obecní. Díky možnosti dokoupit dalších 6000 m2 (za příznivou cenu) od státu je zde možnost ještě většího rozvoje a ziskovosti investice, což ji činí ještě atraktivnější pro potenciální investory.

Plochy jsou vymezeny pro smíšené výrobní využití, což zahrnuje stavby pro výrobu, skladování, služby a obchod, stejně jako zemědělské stavby. Samozřejmě je zde i možnost žádat o změnu územního plánu.

Poloha tohoto pozemku je strategická, s výbornou dostupností díky blízkosti dálnice, což usnadní jakýkoliv obchodní provoz.

Pokud hledáte investiční příležitost s vysokým potenciálem růstu a návratnosti, tento pozemek v Losiné u Plzně je pro vás to pravé. V případě zájmu o prohlídku nás neváhejte kontaktovat.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Petra Palušná
Petra Palušná
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Petra Palušná
Petra Palušná
zobrazit telefon
Reklama

Možná se vám bude hodit