Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

26 000 000 Kč

B

Velmi úsporná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Alexandr Mizjuk

110 265 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Elektřina 230 V
ID nemovitosti 392451
Plocha celková 964 m²
Plocha zastavěná 186 m²
Kanalizace Veřejná kanalizace
Datum vložení před 6 dny
Plocha pozemku 186 m²
Energetická náročnost B - Velmi úsporná
Konstrukce Jiná
Stav nemovitosti Bezvadný
Plocha užitná 651 m²

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji rodinný hotel Villa Walir, který se nachází v lázeňském městě Mariánské Lázně v západních Čechách, nedaleko německých hranic. Lázně jsou proslulé svými léčivými minerálními prameny a rozsáhlým lázeňským zařízením. Od roku 2021 jsou zapsány na seznamu kulturního dědictví UNESCO.
V roce 2021 získal hotel mezinárodní kvalifikační certifikát "HOTELSTARSUNION" v kategorii Hotel Garni 3* Superior.
Hotel se nachází v klidné ulici obklopené parky, s výhledem na kolonádu pramene Ferdinanda a přibližně 300 metrů od známého Rudolfova pramene.
Budova byla postavena v roce 2011. A skládá se ze 3 nadzemních podlaží a suterénu. Při stavbě byly použity moderní technologie, které zajišťují nízké náklady na údržbu domu. Základem domu je pevná železobetonová deska o tloušťce 40 cm. Budova je zděná, tloušťka obvodových stěn - 60 cm, izolace - minerální vlna o tloušťce 12 cm. Okna a dveře budovy jsou dřevěná s trojskly. Na střeše budovy je umístěn solární panel pro ohřev vody. Podlaha podkrovní místnosti je izolována minerální vatou o tloušťce 25 cm. Vytápění domu je plynové. Plus záložní elektrický kotel. PENB tř. B.
Hotel nabízí celkem 10 pokojů. V hotelu se může ubytovat až 28 osob. K dispozici je 7 dvoulůžkových pokojů a 3 apartmány s jednou ložnicí a vybavenou kuchyní pro 3-4 osoby. Pokoje jsou prostorné, s velkými sprchami a předsíněmi. V každém pokoji jsou zásuvky pro připojení k pevné lince i k internetu Wi Fi. V každém pokoji jsou televize s připojením na satelitní anténu. Vstupní dveře do budovy a dveře do pokojů jsou vybaveny elektronickými zámky. Navíc je zde kancelář s balkonem, což poskytuje ideální pracovní prostředí přímo v hotelu.
Hotel poskytuje ubytování se snídaní a služby zdravotního a wellness centra (s licencí Ministerstva zdravotnictví ČR). Hotel disponuje licencí pro provádění léčebných procedur, což je významným aktivem pro investory. Tato licence umožňuje nabízet hostům populární léčebné a relaxační procedury, jako jsou léčebné kůry s minerálními vodami a masáže, pod vedením kvalifikovaných specialistů. Tento faktor významně zvyšuje atraktivitu hotelu pro klienty, což přispívá k stabilnímu a vysokému výnosu z investic.
Součástí hotelu je útulná zahrada s altánkem, kterou navrhl slavný zahradní architekt Mariánských Lázní. Parkování pro hosty je na 8 aut.
Nenechte si ujít tuto jedinečnou investiční příležitost a staňte se majiteli zavedeného a úspěšného hotelu v jednom z nejkrásnějších lázeňských měst České republiky. Kontaktujte nás pro více informací a sjednání prohlídky. Tato příležitost čeká právě na vás!

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Alexandr Mizjuk
Alexandr Mizjuk
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Alexandr Mizjuk
Alexandr Mizjuk
zobrazit telefon