Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

Cena na dotaz

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Alexandr Mizjuk

Pojištění majetku

Srovnání nabídky 8 pojišťoven na pár kliků

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Vlak, MHD, Silnice, Dálnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Inženýrské sítě Telefon
Stav nemovitosti Dobrý
Plocha užitná 1 708 m²
Elektřina 230 V, 400 V
Způsoby vytápění Ústřední - dálkové
ID nemovitosti 399266
Plocha celková 347 m²
Plocha zastavěná 276 m²
Kanalizace Veřejná kanalizace
Konstrukce Jiná
Datum vložení před 5 dny
Plocha pozemku 276 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Popis nemovitosti

Jedinečná příležitost investovat do historie a luxusu v samém srdci Karlových Varů! Nabízíme k prodeji prestižní hotel Ostende, který se nachází na jedné z nejvyhledávanějších adres v lázeňské zóně tohoto světoznámého města. Tento historický skvost, známý svou tradicí a elegancí, je místem, kde se snoubí kouzlo minulosti.

Hotel Ostende vždy poskytoval svým hostům nezapomenutelný zážitek a ztělesňuje atmosféru klasického lázeňského města. Budova dýchá šarmem starých časů, kdy Karlovy Vary přitahovaly aristokracii a významné osobnosti z celého světa.

Vnitřní prostory hotelu jsou prostorné a nabízejí zařízené pokoje s úchvatným výhledem na lázeňské kolonády a okolní přírodu. Hotel disponuje 26 pokoji od standartních pokojů až po apartmány. Další pozitivum hotelu je také wellness zóna, která je skvělým místem pro relaxaci po dni stráveném procházkami po historickém městě či po lázeňských lesích.

Restaurace hotelu Ostende byla vždy oblíbeným místem nejen pro hotelové hosty, ale i pro místní obyvatele. Stylové prostředí, špičková gastronomie a pečlivě sestavené menu nabízeli nezapomenutelné kulinářské zážitky.
K dispozici je také bar, který je ideálním místem pro večerní posezení s přáteli či obchodními partnery.

Lokalita hotelu nemůže být lepší – Karlovy Vary jsou synonymem pro krásu, zdraví a kulturu. Vaši hosté budou moci využít bohaté nabídky lázeňských procedur, procházek po kolonádách a navštívit slavné prameny, které po staletí lákaly návštěvníky z celého světa. Blízkost významných kulturních akcí, jako je Mezinárodní filmový festival, městské divadlo či galerie, zajišťuje stabilní zájem o ubytování po celý rok.

Pro ty, kteří hledají víc než jen nemovitost, ale i šanci vytvořit něco skutečně výjimečného. Vstupte do historie Karlových Varů a napište její další kapitolu.

Staňte se součástí této úžasné historie. Hotel Ostende čeká na nové majitele, kteří ocení jeho krásu, jedinečnou polohu a potenciál.

Pro více informací a možnost prohlídky nás prosím kontaktujte. Tento unikátní hotel může být brzy váš!

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Alexandr Mizjuk
Alexandr Mizjuk
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Alexandr Mizjuk
Alexandr Mizjuk
Telefon zobrazit telefon