Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region
mapa

1 100 000 EUR

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Veronika Pecková

4 827 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Konstrukce Zděná
Datum vložení 29. března 2023
Plocha užitná 158 m²
Balkóny Terasa
Vlastnictví soukromé
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
ID nemovitosti N6308
Stav nemovitosti Rozestavěný

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji apartmány o dispozici 5+kk, které se nachází v novém projektu luxusní budovy, přímo u pláže na exkluzivním místě ve městě Sukošan a poskytují nádherné výhledy. Celá budova má na každém patře pouze jeden apartmán. Celý projekt je unikátní nejen svou polohou na velmi klidném místě u pláže, ale i architekturou a velmi vysokou kvalitou zpracování a použitých materiálů. Ke každému apartmánu náleží dvě velká garážová stání a sklep v suterénu s vlastním výtahem.

Dispozice apartmánů nabízí čtyři ložnice s vlastními koupelnami, přičemž jednu z nich lze využít jako pracovnu, otevřený obytný prostor s kuchyní a jídelnou, prostornou šatnu a terasu s vlastním vyhřívaným bazénem s výhledy na moře a přístupem na oblázkovou, velmi klidnou a čistou pláž s pozvolným vstupem.
Všechny apartmány jsou vybaveny třívrstvými dubovými parketami, italskou keramikou třídy I, kvalitní sanitou značky Villeroy & Boch a faucety Hansgrohe, podlahovým vytápěním, systémem chlazení a vytápění, klimatizací, chytrou domácností a biočističkou.

Dispozice a ceny se mohou lišit v závislosti na konkrétním apartmánu.

Celý projekt klade důraz na technické zpracování a je postaven v nadstandardním provedení, jakým je vyšší zvuková a tepelná izolace a mezipodlahová a mezibytová izolace pro poskytnutí maximálního možného soukromí.

Sukošan je velmi dobrou lokalitou díky své poloze mezi dvěma letišti – Zadar (10 km) a Split (140 km), které nabízí pravidelné lety až 4x do týdne i mimo sezónu.
Sukošan je zároveň malebným, postupně se rozvíjejícím městečkem s významnou marinou a postupně vznikajícími obchůdky, restauracemi a službami, které jsou v pěší vzdálenosti.

Projekt bude dokončen a k nastěhování na konci června 2023.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Veronika Pecková
Veronika Pecková
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Veronika Pecková
Veronika Pecková
zobrazit telefon