Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

6 050 000 Kč

D

Méně úsporná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Štěpánka Pourová

25 658 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Pojištění majetku

Srovnání nabídky 8 pojišťoven na pár kliků

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Elektřina 230 V
Způsoby vytápění Ústřední - dálkové
Datum vložení před 15 hodinami
Plocha celková 167 m²
Energetická náročnost D - Méně úsporná
Kanalizace Veřejná kanalizace
Konstrukce Panelová
Vlastnictví soukromé
Plocha obytná 167 m²
Zdroje vody Veřejný vodovod
ID nemovitosti 31429
Stav nemovitosti Bezvadný
Plocha užitná 167 m²

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji lukrativní mezonetový byt 6+2, který představuje skvělou volbu pro dvougenerační bydlení nebo investory hledající nemovitost s vysokým potenciálem. Velmi příjemná je i cena FO a to pouhých 3.370,-. Předmět prodeje se skládá ze dvou propojených bytových jednotek s vlastním vstupem o celkové podlahové ploše 167 m2 , které se nacházejí v 1. a ve 2. patře domu s výtahem na ulici Mánesova v Sokolově.

Bytová jednotka nacházející se v 1.p. s dispozicí 3+1 o podlahové ploše 83,7 m2 s vlastním vstupem, je po kompletní rekonstrukci vč. koupelnového jádra a rozvodů elektřiny. Při vstupu do bytu, Vás okouzlí prostorná předsíň, která disponuje vestavěnou skříní a na míru zhotoveným dřevěným schodištěm do horního bytu, dále vstup do kuchyně vybavené malou útulnou linkou, elektrickou varnou deskou a digestoří. Koupelna je velmi světlá a prostorná (vybudována z původní kuchyně) vybavena vanou a dvěma umyvadly, toaleta je odděleně. Tento byt dále nabízí zajímavě upravenou dispozici v podobě sloučení dvou pokojů - přepažení po celé šířce posuvnými dveřmi, kdy je oddělena velká prostorná jídelna od obývacího pokoje, ze kterého je vstup na prosklenou lodžii, dále ložnice, která je neprůchozí.

Bytová jednotka nacházející se ve 2.p. také s dispozicí 3+1 o podlahové ploše 83,7 m2, která má samostatný vstup hlavními dveřmi nebo se do ní dostanete ze spodního bytu po schodišti, je pouze po částečné rekonstrukci, která zahrnovala nové koupelnové jádro vč. vybudování nové koupelny, která disponuje sprchovým koutem, toaletou, umyvadlem a otopným žebříkem. V kuchyni je umístěná nová kuchyňská linka s kombinovaným sporákem a digestoří. Do obývacího pokoje se dostanete dveřmi z kuchyně či chodby, dále dva neprůchozí pokoje. Z ložnice je vstup na prostorný balkon na kterém lze sušit prádlo či si v klidu vychutnat ranní kávu. Pokoje jsou v původním, ale udržovaném stavu, vybaveny starším nábytkem.

Obě jednotky jsou vytápěny ústředním dálkovým topením, teplá i studená voda je rovněž zajišťována dálkově. K bytu patří sklep a v suterénu domu je k dispozici sušárna a kočárkárna.

Okolí:
Ulice Mánesova se nachází v klidné a vyhledávané části Sokolova, která je ideální pro rodinný život. V blízkosti naleznete veškerou občanskou vybavenost včetně škol, školek, obchodů a zdravotnických zařízení. Nedaleko se nachází také několik parků a zelených ploch, které nabízejí možnost relaxace a volnočasových aktivit. Dobrá dopravní dostupnost zajišťuje snadné spojení s centrem města i okolními lokalitami.

Neváhejte a sjednejte si prohlídku této jedinečné nemovitosti, která nabízí komfort prostorného bydlení či skvělou investici.
Osobní prohlídku doporučujeme! Ev. číslo: 31429. Bližší informace Vám sdělí Štěpánka Pourová, 725 529 930, ready@home4people.cz

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Štěpánka Pourová
Štěpánka Pourová
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Štěpánka Pourová
Štěpánka Pourová
Telefon zobrazit telefon