Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

8 500 000 Kč

B

Velmi úsporná

  • Možnost odpočtu DPH ve výši 21%
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Jana Vilímková

36 048 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení MHD, Silnice, Dálnice
Způsoby vytápění Ústřední - plynové
Druhy bytů Atypický
ID nemovitosti 8880531
Stav nemovitosti Novostavba
Patro 2.
Elektřina 230 V, 400 V
Konstrukce Jiná
Inženýrské sítě Internet, Plyn
Datum vložení před 29 dny
Plocha obytná 101 m²
Energetická náročnost B - Velmi úsporná
Zdroje vody Veřejný vodovod
Vybavení pronájem Kuchyňská linka, Myčka
Parkování Vlastní parkovací stání
Vlastnictví soukromé
Plocha užitná 101 m²

Popis nemovitosti

Nemovitost s možností odpočtu DPH 21 %.

Nabízím k prodeji novostavbu v polyfunkčním domě - Sulice-Želivec, Praha-východ. Ateliér s dispozicí 4+kk a výměrou 100,8 m2 se nachází ve 3. NP a je orientován na JZ. Jedná se o nebytovou jednotku, kde je možné přihlásit trvalý pobyt a využívat ji k bydlení, s výjimkou cizinců na nájemní smlouvu.

Dispozice zahrnuje vstupní halu, která je dostatečně prostorná pro vestavěné skříně. Obývací prostor je propojen s kuchyňským koutem. Kuchyňská linka v olivové barvě je vybavena myčkou, sklokeramickou varnou deskou, dřezem, pákovou baterií, digestoří, mikrovlnnou troubou a elektrickou troubou. Velkoformátová okna přes celou šířku pokoje dodávají do prostoru hojnost světla. Další tři pokoje jsou orientovány na západ a jsou neprůchozí. Jeden z nich je přístupný z obývacího pokoje, zbývající dva pak z chodby bytu.

Koupelna je vybavena umyvadlem, sprchovým koutem a boilerem na ohřev vody. WC je samostatné. Koupelna a WC jsou obloženy keramickými obklady v hnědo-béžových tónech. Všechny pokoje jsou vybaveny klimatizačními jednotkami. Podlahy v obytných částech jsou vinylové, v koupelně a na WC keramické, všude s teplovodním podlahovým vytápěním, které ohřívá plynový kotel. TUV ohřívá elektrický kotel v koupelně.

K ateliéru náleží jedno parkovací místo před domem, které je zahrnuto v ceně.

Bytový dům je moderní stavbou odpovídající současným trendům a nárokům na bydlení. Jedná se o třípodlažní objekt s komerčními, kancelářskými a obchodními plochami v 1. NP a částečně ve 2. NP. Rezidenční část, umístěná výhradně ve 2. NP, zahrnuje 13 bytových jednotek od 1+kk po 4+kk a ateliér ve 3. NP spolu s kancelářemi.

Koupě ateliéru s touto dispozicí je pohodlnou možností bydlení, místem pro podnikání i zajímavou investiční příležitostí. Cena je uvedena včetně DPH s možností odpočtu 21 % DPH. Možné financovat hypotečním úvěrem.

Dům je situován u komunikace procházející obcí, přičemž umístění bytových jednotek zajišťuje maximální soukromí.

Obec Sulice je klidná, plná zeleně a má výbornou dopravní dostupnost. Leží na státní silnici s příměstskou dopravou na stanici metra C Budějovická (cca 20 minut) a do obce Kamenice. Autem je napojení na pražský okruh spojující dálnice D1 a D5. V blízkosti obce se nachází nový komplex ABC Sulice s supermarketem, pizzerií, fitness centrem, květinářstvím, školkou a dalšími službami. Další občanská vybavenost je v obci Jesenice, vzdálené 5 minut jízdy autem nebo autobusem.

Pro podrobnější informace si s vámi ráda sjednám schůzku.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Jana Vilímková
Jana Vilímková
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Jana Vilímková
Jana Vilímková
zobrazit telefon